- 9 Ocak 2012
- 1.739
- 12
- Konu Sahibi kuzusununzuzusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacaklarınız gayet normal bence. 90 kiloluk arkadaşınız abartmış, o kendisine baksın.
Dizleriniz dikkatimi çekti; oraya limon suyu sürün biraz, hafif kararmışlar.
işte 14 ocak tarihli fotoğraflarım,şubat 14 te tekrar çekip ekleyeceğimEki Görüntüle 326522 Eki Görüntüle 326524 Eki Görüntüle 326526
Bende oraya baktım tatlım,şu model nasıl sence,ya da bunların farkı ne? Tutacak bi yeri olsa daha mı iyi olur acaba:)Eki Görüntüle 326951
Twist shape ve eliptik bisiklet bu işler için üretilmiş kaftan. Bilhassa eliptik bisiklet eklemlere zarar vermediği için hekim tarafından da destekli tavsiye.
TwistShape bacaklara basene yükleniyor, eliptik tüm vücudu aynı anda çalıştıyor, kollar,sırt, bel,bacaklar,popolar. Ölünceye kadar yapmak zorunda olmaya da pek inanmıyorum doğrusu
Devamlılık için hafta bir ikiyi rutinlesen bir de beslenmeye dikkat ettikten sonra tamamdır. Neydi parola? kilosuz olmak yemek yemekten güzeldir.
Pilates sporu da fıstık gibi sıkılaştırıyor.
bırı bnm bacaklarımı cekıp koymus kk ya
benımkıler bıraz dha sısko tabısı
Canım bunda dambıllar ve twister var. Ben twisterın pek bi yararlılığını görmedim Ama benim aldığımın lastikli oluşu kollarıda çalıştırma açısından iyi Sen bilirsin canım ikisiniinde işlevi aynı sonuçta
Merhaba canıım. Bende varımmmmm!.
Benimde aynen belden üstü tamam ama bacaklar kalın. Alet alamam ama evde yapacileceğim egzersizlerle vs inceltmeye kararlıyım. Bende resmimi ekleyeyim.
Bu önden.
Bu da yandan.
Benimde aynen belden üstü tamam ama bacaklar kalın. Alet alamam ama evde yapacileceğim egzersizlerle vs inceltmeye kararlıyım. Bende resmimi ekleyeyim.
Bu önden.
Bu da yandan.
şaka mısın kardeş gayet güzel düzgün bacakların iltifat duymak için mi koydun :)
Bu önden.
Bu da yandan.
Hoşgeldin hayatım..
Bacakların gayet hoş görünüyor ama bütün halini sen gördüğün için orantısız diyorsan,rahatsız oluyorsan sen bilirsin...
umarım mutlu oluruz sonunda:) hadi hayırlısı
şaka mısın kardeş gayet güzel düzgün bacakların iltifat duymak için mi koydun :)
Asşında bende gayet düzgün olduğu fikrindeyim,daha incesi hoş durmaz gibime geliyor :) Ama benimkilerde fotoğraftakinden daha tombul,bilemedim artık fotoğrafta mı inceliyor bunlar,aynada basbaya kalınlar işte:)
bacakların bence gayet düzgün yani yaşını bilmiyorum ama gayet düzgün fakat böyle bacaklarını koymak siteye bilemiyorum ben yapamazdım:)
Bilmiyorum ya yakından o kadar da hoş gelmiyor benim gözüme ama bakalım egzersizlere başladım. :)
bırı bnm bacaklarımı cekıp koymus kk ya
benımkıler bıraz dha sısko tabısı