fotografla ugrasanlara sorum ,Bu fotograftaki teknigi bilen var mi?

kes yapıştır yapılmış... sonrada katmanlar birbirine eklenmiş. çok basit bi işlem bende yapabilirim..

Bence kes yapıştır yok bunda.Ama evet kes yapıştırla da yapılabilir mi yapılır ama bu linkteki yol daha kolay.Katmanlar üst üste getiriliyor ve history brushla silme işlemi gerçekleştiriliyor.
Daha kolay ve pratik.Ama resim çekerken ışık değişmeyecek ve makinede sabit olacak.Bu 2 şey ne kadar iyi olursa bu yöntem o kadar başarılı olur.
Sonucu ben de merak ettim...

evet bu linkte ki en önemli şeyde modelin farklı karelerde gercekten farklı çakışmayacak yerlerde olması lazım kes yapıştırda çok önemli değil ama üstüste gelmemesi geliyor farklı alanları çıkarıyor öne çünkü sadece .

arkadasim soyle oluyor : tripodunu kur tam ortaya ve nesneyi fotograftaki gibi her cekimde farkli yerlerde olacak sekilde yerlestir.dikkat et cok yakin olmasin sikinti olur.kamerayi hicbir sekilde oynatmadan cekimini yap,sadece her cektiginde nesne yer degistircek unutma.daha sonra cs6 kullaniyorum ben oraya fotolari at ust uste silgini al ve nesnenin oldugu tahmini yerleri sil zaten ayni acidan oldugu icin fazla silsende pek bi fark olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…