fotografla ugrasanlara sorum ,Bu fotograftaki teknigi bilen var mi?

beklerim cumartesiye hic sorun degil yaa cok tesekkür ediyorum :))

tabi önce makineyi sabitlemem gerekiyor bunu nasil yapacagimi düsüneyim
bugun yapmaya calisacagim
kizim uyuyor o uyansinda
cok tesekkürler herkese :)

tamam cok tesekkür ederim eger ben kendim yapamazsam gönderecegim
tekrar tesekkpr ederim :)

tamamdır gölgeler de fotoşop dedi. dekupajmış dediğim gibi, gölgeleri de rengini oynayarak yapmış önce dekupaj gibi çerçeve geçmiş içinin rengini koyulaştırmış.

söylemesi kolay gerçi yapamam ben de bilmiyorum nasıl yapılır :)

yapamazsanız mesaj atın fotoları halleder o hemen :)

Makinenin şarj aletini bulamadım.Ama 2 tane aynı açıdan çekildiğini düşündüğüm 2 resim üzerinde uygulamaya çalıştım.
Biraz oldu biraz olmadı gibi birşey :) Zaten resimlerde objeler üst üste geldiği için tam anlayamadım.
Bir de burada olmayan şey alttaki resim sönük kaldı.Onun öyle sönük olmaması lazım.Orada bir hata var.
Ama resimden bebekleri tek tek kesip birleştirmeyle yapılmıyormuş onu öğrenmiş oldum :)
Resimleri de yüklüyorum buraya

Son düzenleme:

tamam eger ben beceremezsem sizinle irtibata gececegim :)
cok tesekkür ederim cok saolun :)

evet üstüste gelmis
seninde kafana taktim sanirsam :)
ama fotografla ugrasmak cok guzel birsey yaa:))

Photoshop programında hazırlanmış. Daha sonra kız çocuğu Dekupe tekniği ile kesilip aynı fotoğrafta uygulanmış. Ben işim gereği yapıyorum. YAni çok sayıda kişiyi aynı fotoğraf karesine alarak tek karede çok şey anlatırım.

evet üstüste gelmis
seninde kafana taktim sanirsam :)
ama fotografla ugrasmak cok guzel birsey yaa:))

Ben seviyorum photoshop programını.
Makinenin şarj aletini bulursam hemen deneyeceğim tekrardan :)
Resimleri çekerken bir mekanda çekeceksiniz ya sabit bir açıdan.
Bebeğinizin duruş yerlerine dikkat edin üst üste gelmesin resimlerde.

photoshopta her fotograftan kız cızılmeksuretıyle (dekupe) alınarak bırleştrılmış kenarları çiğ durmasın dıye blurlanmış renk ayarlarıysa chanellerdan..

Photoshopla çocuklar dekupe edilerek aynı fotoya yapıştırılmış. Ben photoshop biliyorum o nedenle yeni başlayan birinin bir fotoyu dekupe etmesinin çok zor olduğunu söyleyebilirim. Ancak nette araştırırsan dekupeye ihtiyaç duymadan basit yöntemlerle fotoğrafları üstüste bindirmeyi anlatan siteler var. Profesyonel değil ama basit bir şekilde teknik bilgiye ihtiyaç duymadan fotolarda değişiklik yapılabiliyor.

photoshopla yapılmış bir şey ama programı bilmeyen birinin kesinlikle yapabileceği bir şey değil. youtube'da falan videoları var bunların ingilizce anlatımlı ama bakarak yapsanız bile yapay durur çok fazla teknik bilmeniz lazım ya da bi fotoğradçıya götürün hemen yaparlar

Buraya yükleyemiyorum albüm oluşturacağım.Photoshopla uğraşanlar da oluşturduğum albüme bakıp fikirlerini söylerlerse çok memnun olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…