Fotoğraf Makinası hakkında ki görüşleriniz nelerdir?

Şimdi Cybershot DSC S730 bunu buldum bi arkadaş önerdi
tv kablosu,kılıf,pc baglantı kablosu,kullanma kılavuzu)Artı olarak 2 gb sony hafıza kartı ve şarj ünitesiyle pilleri yanında olacak

:delphin::delphin::delphin:

ilk eklediğin samsung s630 u kullanıyorum ben, 2 yıl önce almıştım 130 tlye, indirimden. Çok daha iyileri vardır, onu alma derim. pil konusunda da arkadaşlara katılıyorum. Şimdi fotograf makinesi alsam ben de canon ya da nikon bakardım.

• Kızlar Bırakın Bundan Önce yazdıklarımı.
  • Bana Şarj aleti ile şarj olan yani pili olmayan
  • Canon yada NIkon
  • Çok pahalı olmayacak aklımdaki en fazla 300 YTL
  • Profesyonel zaten istemiyorum amaç gerekli olduğunda kullanmak
    Lütfen önerebilir misiniz?

samsung kullanıyorum çok memnunum...pilli olanını geçen yıl aldım...sarj edılebılen pil aldım yanında...ama kullanıslı degıl...3 ay sonra falan çalındı...yıne samsungun sarjlı modelını aldım...pıllı ye gore sarjlısı çok ıyı..tavsıye ederım...

samsung kullanıyorum çok memnunum...pilli olanını geçen yıl aldım...sarj edılebılen pil aldım yanında...ama kullanıslı degıl...3 ay sonra falan çalındı...yıne samsungun sarjlı modelını aldım...pıllı ye gore sarjlısı çok ıyı..tavsıye ederım...

Forumda Samsung ve Pilli olan ürünleri kimse önermiyor
seninkinin Kodu ne acaba ?

carl zeiss optik olanları dusun bence canım mercek cok onemli
artık cep telefonlarının bazı modelleride sanırım nokianın n serisi carl zeiss mercekleri var...

carl zeiss optik olanları dusun bence canım mercek cok onemli
artık cep telefonlarının bazı modelleride sanırım nokianın n serisi carl zeiss mercekleri var...

Ne farkı oluyor peki canım
Şimdi googleden araştırdım Sony de var daha çok ama diğerlerinden farkı ne oluyor
anlayamadım benneyaptımki​

1447.jpg

Kodak EASYSHARE M1063 DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ
10.3 MP-HD ÇEKİM-15x Zoom

Fiyatı: 215 YTL

1454.jpg

Kodak Easyshare C140 Dijital Fotoğraf Makinesi
8.2MP 3xoptik zoom
Fiyatı : 129 YTL

sipidiicim benim makinemi söylemiştim diğer topicte ama burada da bildiklerimi söyleyeyim canımcım
Sony cyber shot DSC W 150 8.1 MP Carl Zeiss optikli olan fotoğraf makinelerini tercih etmeni tavsiye ederim
netice de hepsi fotoğraf makinesi hepsi fotoğraf çekiyor,
mercek, lens, fotoğraf kalitesinde önemli bir etken bence
şu anda en iyisi Carl Zeiss

ayrıca biraz fiyatları yüksek olsa da kesinlikle şarjlı pili olanları tercih et sipidiciim
diğerleriyle baş edemezsin pil dayanmıyor

gonzaless ne aldın pekii

bende istiyorum foto makinesi ama bu konuda hiç bi bilgim yok
neyine dikkat edeceğim, hangisi hangisinden daha iyidir hiç bilmiyorum

Vallahi bak Canım ınan bende hiç bilmiyordum
Evde 2 tane profesyonel foto makinesi var ama hiç dikkat etmedim
Ben Samsung PL50 aldım 340 YTL +Kılıf+4GB hafıza kartı

neye dikkat edeceksin Bi kere benim 10 mp ama onun çekişi 8 olacak mesela orada 12 mp vardı aama 2x yani zoom önemli bendeki 4x
Evdeki makinelerin birisi 20x diğeri 32x

ben bişiii anlamadım desemm mafoldumben

hem samsung iyi değil diye yazmışlar önceki sayfalarda ama CADIARZU

bnm samsung s760 pilli.
pili ve şarj makinesi gp powerbank marka. 12 saat şarja taktığımda 1 buçuk gün falan kullanılabiliyor. bir de bn incik cincik çok resim çekerim ve video :)

Back