Fotoğraf,Azim,Spor ve Kararlılıktan Oluşan Diyet Günlüğüm

nurnurzinha

OL IZ VEL OL IZ VEL
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
556
16
68
Bursa
Merhaba Hanımlar

Temmuz 26 da 27 yaşıma gireceğim. Boyum 162 kilom şu anda 66.5.Temmuz 26 ya kadar 60 olmalıyım. Arkadaşlarımla iddiaya girdik :9: İlk hedefim bu. Kilo hiçbir insana yakışmıyor. Eskiden hiç kilolu değildim 36 38 giyinirdim.Şimdi 40 beden giyiniyorum.Bu 5 ayda 62den 69.6 ya kadar çıktım. Mart 20 den itibaren kısarak ve arasıra yaptığım sporla şu andaki kiloma geldim.Erkek arkadaşım, arkadaşlarım ve en önemlisi kendim bu kötü değişimin farkındayım. Kocaman karnım ve basenlerimle hiçbir şey yakışmıyor. Belim 76 ya da 78di. Basenlerim ise 109. :50:

60 kiloya indikten sonra kendime yeni bir hedef belirleyeceğim. Bu 55 olabilir. Hergün burada yediklerimi fotoğraflarla paylaşmak istiyorum.Pilates lastiklerimi de aldım :) Ben hazırım. Benim gibi hazır olan ve bana katılmak isteyen varsa bekliyorum.

Not: Bu konu asla ihmale uğramayacaktır. Hedefime ulaşana kadar ben hep burada olacağım. :3:

$2014-05-26 12.02.07.webp $2014-05-26 12.02.38.webp

Bugün biraz geç kalktım.Saat 11 de yaptığım kahvaltım: Tuzsuz ve yağsız yarım domates, yarım salatalık, 1 marul,1 yumurta, birkaç zeytin, biraz peynir 1 dilim ekmek ve süzme yoğurt.Ekmeği yemeğe hiç ihtiyacım yoktu ancak canım süzme yoğurt istedi :9:.

Sabah kahvaltım benim en çok yediğim öğünüm olacak.Öğle özellikle akşam yediklerim daha hafif olacak.Şu anda ev işi yapıyorum ama sporum da olacak :34: Bu fazla karın ve basenlerin gideceğini biliyorum

$2014-05-26 18.00.14.webp $2014-05-26 17.59.59.webp

Buda öğle yemeğim tuzsuz, 1 tatlı kaşığı zeytinyağlı mantarlı tavuk göğsü haşlamalı salata. Akşam da bir yerde ızgara köfte yedim. Bugün çubuk tarçınlı yeşilçay içtim,yarım avuç leblebi ve 5-6 tane de kiraz yedim. 1 saat yürüdüm.Şimdi de saat geç olmasına rağmen selülit savar pilatesi yapıcam.

Ben eskiden lisanslı sporcuydum ama sporu bıraktım yedim de yedim.Selülit, basen göbek her şey oluştu.Bi süre sonra fotoğraflarla değişimimi de koyacağım. Gelsin yeni bir gün :34:

Merhaba Günlük :)
Dün 1 saat yürüdüm ve 40-45 dakika pilates yaptim. Vucudum okadar degisecek ki burada bana eslik etmeyen bayanlar pisman olacaklar :p ha ha

Dün de çok güzel bir diyet günü geçirdim.Spor da iyi yaptim.Saat 16:00 da jillian yaptim.Gece de ebru salli ile selulit savar. Bugun de bunlari yapacagim.

öncelikle günlüğün hayırlı olsun dilerim kilo vermede başarısın benim katıldığım 2günlük var
pılates sadece sıkılastriyormu faydasını goruyrmsn

Tesekkur ederim.Kilo verecegime inancim tam.Pilatese gelince vucudumda nasil farklar yaratacagini bilemiyorum.Cunku ben de 3 gundur yapiyorum.21 gunluk selulit savar videosundan sonra diger pilates videolarina da gececegim.Ben pilatesin kesinlikle vucudu acacagini bircok sporu daha da kolaylastiracagini dusunuyorum.Pilates yapan iki arkadasim vardi ikisi de sıkılaştirdigini soyledi.Ama ileri seviyeler zayiflatir da cunku ben ter atiyorum ve farkettim 50 dakikadan az yapmiyorum

Merhaba :) Sabah kahvaltım activia yoğurttu.Öğle yemeğim yağsız tuzsuz tonbalıklı salata, akşam yemeğim de ızgara tavuk,mantar ve ayran vardı. Yarım avuç leblebi yedim. Ben yeşilçay içip yürüyüşe gidiyorum akşam da jillian ve biraz pilates yaparım :3:

$2014-05-29 13.05.41.webp

$2014-05-29 16.38.06.webp

Bugün diyetim cok iyi gecti.Sabah sütün icine cornflakes kattim oglen ise 1 dilim ekmekle kahvalti yaptim.Bu biraz garip oldu tabi :) Sonra 25 dakika muzik esliginde dans edip kostum cok terletti.Aksam 3 tane izgara kofte ve salata yedim.2 tali biskuvi yedim malesef.Sonra leslie ile 3 mil yaptim.10 dakika pump it up ve 10-15 dakika pilates.Bakalim yarin neler olacak :) iyi geceler

Son düzenleme:
Dun de bugun de her sey guzel gitti.Ama dun kek kacamagi yaptim.Sporlarimi eksik etmiyorum.Dun pilates ve leslie ile 1 mil yapptim.Bugunde leslie ile 3 mil 10 dakika pump it up ve biraz dans.Bugun pilateste yaparim.İnsanlar degisimi fark etmeye basladilar.

$1402494847559.webp sabah yogurtlu cornflakes sonra 4-5 sarma az once de bu salatayi yedim.Simdi pazara gidip gelecegim ve jillian yapacagim.jilliani duzenli yapacagim bakalim neler olacak :)

Merhaba canim insallah istedigimiz kiloya kavusuruz saglikli bir sekilde :) bende yarin baslicam hayirlisiyla :) yigenimle iddaya girdik 4 kiloyu bu ayin 20sine kadar vermem lazim. İsvec diyetinin baya ise yaradigini duydum onunla baslicam en azindan hizli giden kilolar motivasyonumu arttirir;) spora halin kalmiyor diyorlar ama yapmaya calisacam jillianin 30 gunluk egzersizini indirdim level 1 den baslicam bakalim :)

Bu arada sen yine iyisin :) benim boyum 164 kilo 73 :( yasim 27 e tabi buna bir sezeryan dogumun da katkisi var :) hamileligimde 4 kilo almistim toplam zaten 3 kilosu kizimdi :) dogumdan sonra depresyon vs derken 5 senede 20 kilo aldim bugun yarin baslicam diyete derken sonunda yarin basliyorum Allahin izniyle ;)

Son düzenleme:
Merhaba canim insallah istedigimiz kiloya kavusuruz saglikli bir sekilde :) bende yarin baslicam hayirlisiyla :) yigenimle iddaya girdik 4 kiloyu bu ayin 20sine kadar vermem lazim. İsvec diyetinin baya ise yaradigini duydum onunla baslicam en azindan hizli giden kilolar motivasyonumu arttirir;) spora halin kalmiyor diyorlar ama yapmaya calisacam jillianin 30 gunluk egzersizini indirdim level 1 den baslicam bakalim :)

Bu arada sen yine iyisin :) benim boyum 164 kilo 73 :( yasim 27 e tabi buna bir sezeryan dogumun da katkisi var :) hamileligimde 4 kilo almistim toplam zaten 3 kilosu kizimdi :) dogumdan sonra depresyon vs derken 5 senede 20 kilo aldim bugun yarin baslicam diyete derken sonunda yarin basliyorum Allahin izniyle ;)

Merhabaaa :) hamilelik suresince cok az kilo almissin gercekten.Kararlilik cok onemli hep basliycaz basliycaz diyoruz baslasskta bozuyoruz falan dogal olarak kilo problemimizz bitmiyor :) Ben neyseki artik ne diyeti ne sporu aksatiyorum.İsine karismak gibi olmasin ama isvec diyeti sonrasinda kilolari cabucak almayasin sonra?
Jilliana gelince once gercekten cok zorlanacaksin cok agrilarin olaacak ama vazgecme o 10 yapiyosa sen 5 yap ilk baslarda ama yap.Basarilar insallah istedigimiz kilolara kavusuruz canim

Sagol canim sana da basarilar :) bugun basladim kahvemi ictim :) isvec diyeti hakkinda hem olumlu hem olumsuz bir suru sey okudum ise yariyormus herkeste ama dayanmak zormus. Kilolari geri alan cok az kisiyi okudum onlarda deli gibi yedim diyor zaten :) en azindan mide kuculur dietten sonra 1500 kalorilik vs duzgun bir beslenmeye gecersem sporuda aksatmazsam toplamda 21 kilo verecem insallah :) bu sefer kararliyim esimde bayadir istedigim bir yolculugun sozunu verdi basarirsam ;) bu sozden sonra Allahin izniyle illa ki verecem !!! ;)

Sporu dedigin gibi cok zorlanacam kiloladan sonra baya hantallastim :( azar azar cogaltirim hareketleri artik ;)

Olculerimide aldim nerden ne gidecek bakalum ;)

Sagol canim sana da basarilar :) bugun basladim kahvemi ictim :) isvec diyeti hakkinda hem olumlu hem olumsuz bir suru sey okudum ise yariyormus herkeste ama dayanmak zormus. Kilolari geri alan cok az kisiyi okudum onlarda deli gibi yedim diyor zaten :) en azindan mide kuculur dietten sonra 1500 kalorilik vs duzgun bir beslenmeye gecersem sporuda aksatmazsam toplamda 21 kilo verecem insallah :) bu sefer kararliyim esimde bayadir istedigim bir yolculugun sozunu verdi basarirsam ;) bu sozden sonra Allahin izniyle illa ki verecem !!! ;)

Sporu dedigin gibi cok zorlanacam kiloladan sonra baya hantallastim :( azar azar cogaltirim hareketleri artik ;)

Olculerimide aldim nerden ne gidecek bakalum ;)

Vallahi pes etmeyin.Aynen den de kararliyim.Sporunhic aksatmiyorum yediklerime dikkat ediyorum uzun zamandan sonra bugun makarna yedim ona da pisman oldum ama sonra bir sey yemedim :)

$1402789116047.webp
Sabah kahvaltim bu tabakti ancak hic ekmek yemedim bu dogru degil belki ama zaten aksama dogru makarna yedim.Jillian yaptim az once de leslie ile 3 mil.Su anda bacaklarimin icinde kalp varmis gibi atiyor :) Hareketlerin ise yaradiginin kan dolasiminin oldugunun kaniti.

Canim Allaha cok sukur bozmadan devam ediyorum diyete cok zorlanmiyorum aclik konusunda;) spora gelince isler degisiyor :( hamlicagimi biliyordum ama bu kadar beklemiyordum resmen yuruyemiyorum koltuga oturamiyorum oturduktan sonra sorun yokda oturma asamasi facia! :( genede dayanacam birakmicam sporu diyorum hatta bu kadar canim acirken bile sabah yaptim sporumu :) gerci 25 dak videonun en fazla 15 dak sini yapabiliyorum :( ona da sukur :)

Bu hamlama acilari icin onerebilecegin birsey varmi ? Agriya inat biraz oncede yarim saat yurudum ;)

Son düzenleme:
Hamlik icin onerebilecegim sey ilik bir banyo olabilir :) bir de kas gevseticiler kullaniyorlar ama zaten en fazla 1 hafta sonra bir seyin kalmiycak.Agridigi zaman spor yapinca da geciyor :) Sabredin.Ben 1-2 sene once bu sporu nefes nefese yapiyordu simdi 25 dakika cok cabuk geciyor.İnsanlar degisimi farketmeye basladilar mutlu oluyorum :)

Back
X