- Konu Sahibi nurnurzinha
Merhaba Hanımlar
Temmuz 26 da 27 yaşıma gireceğim. Boyum 162 kilom şu anda 66.5.Temmuz 26 ya kadar 60 olmalıyım. Arkadaşlarımla iddiaya girdik
İlk hedefim bu. Kilo hiçbir insana yakışmıyor. Eskiden hiç kilolu değildim 36 38 giyinirdim.Şimdi 40 beden giyiniyorum.Bu 5 ayda 62den 69.6 ya kadar çıktım. Mart 20 den itibaren kısarak ve arasıra yaptığım sporla şu andaki kiloma geldim.Erkek arkadaşım, arkadaşlarım ve en önemlisi kendim bu kötü değişimin farkındayım. Kocaman karnım ve basenlerimle hiçbir şey yakışmıyor. Belim 76 ya da 78di. Basenlerim ise 109. 
60 kiloya indikten sonra kendime yeni bir hedef belirleyeceğim. Bu 55 olabilir. Hergün burada yediklerimi fotoğraflarla paylaşmak istiyorum.Pilates lastiklerimi de aldım :) Ben hazırım. Benim gibi hazır olan ve bana katılmak isteyen varsa bekliyorum.
Not: Bu konu asla ihmale uğramayacaktır. Hedefime ulaşana kadar ben hep burada olacağım.
Temmuz 26 da 27 yaşıma gireceğim. Boyum 162 kilom şu anda 66.5.Temmuz 26 ya kadar 60 olmalıyım. Arkadaşlarımla iddiaya girdik

60 kiloya indikten sonra kendime yeni bir hedef belirleyeceğim. Bu 55 olabilir. Hergün burada yediklerimi fotoğraflarla paylaşmak istiyorum.Pilates lastiklerimi de aldım :) Ben hazırım. Benim gibi hazır olan ve bana katılmak isteyen varsa bekliyorum.
Not: Bu konu asla ihmale uğramayacaktır. Hedefime ulaşana kadar ben hep burada olacağım.