- 4 Şubat 2014
- 123
- 44
- 28
benide izlemeye alabilirmisin merak ediyorum bende ameliyat olmak istiyenlerdenim ewliyim bir kızım var izlerinide merak ediyorum çünkü kararsızım ya canımİlk 1 hafta sıkıntılı geciyor sonra yavas yavas rahatlamaya baslıyorsun. Ben kolumu kaldırmadıgım sürece agrı gissetmedim. En büyük sıkıntı sabahları yataktan kalktıgımda oluyordu ilk kalkerken baya bi zonkluyordu yer cekiminden dolayo sanırım:)) ama dayanılmicak kadar degil. Zaten kısa süre içinde iyileşiyosun.
Benimde bu ayın 26 sındasüper az kalmış ay nasıl dayanıyorsunuz ben görüşüp haftasına günümü almıştım geçmedi o bi hafta
325 mentor dedi ama nasıl olucak çok merak ediyorumBenimde bu ayın 26 sında
20 gün yatıp kalkıp rüyanızda ameliyat olursunuz artık :) hayırlısı olsun ist da mı olacaksınızBenimde bu ayın 26 sında
Evet istanbulda. Doğru söylüyorsun her gece amelyat oluyorum rüyamda:)))20 gün yatıp kalkıp rüyanızda ameliyat olursunuz artık :) hayırlısı olsun ist da mı olacaksınız
ben rüyamda ameliyat sonrasını görmüştümEvet istanbulda. Doğru söylüyorsun her gece amelyat oluyorum rüyamda:)))
Ben de geçen gece rüyamda, sabah kalkıyorum bi bakıyorum memelerim eskisi gibi ani yok. Allahım diyorum, ne çabuk eridi bunlar. Gitti 10 bin liram diyorum bi deben rüyamda ameliyat sonrasını görmüştüm
uyanıyorum hiç ağrım yok ameliyat oldum mu ben diye soruyordum dr uma evet oldun demişti gercekte de aynı şey oldu hiç ağrım olmadı ameliyat olduğumu dr uma soramadım çünkü ben odaya gelmeden anneme iyi geçtiğini söyleyip gitmiş ellerimle memelerimi yoklayarak anlamıştım ve sürekli anneme dr u sormuşum geldi mi geldi mi geldi mi diye gelse ne olacaktı sanki :))
10 yılda eriyorlarmış güya, ben de 2 ayda eridi diye kahroluyorum rüyamda .Ben de geçen gece rüyamda, sabah kalkıyorum bi bakıyorum memelerim eskisi gibi ani yok. Allahım diyorum, ne çabuk eridi bunlar. Gitti 10 bin liram diyorum bi de
hic ggüleceğim yoktu eriyen meme10 yılda eriyorlarmış güya, ben de 2 ayda eridi diye kahroluyorum rüyamda .
1.65 boy 53 kiloyum
Ben Bunu nye buraya yazmisimki yaa yanlis olms pardon :)Boy kilo oranina gore degisir gigus kafeside onemli bnm 325 cc ama bedenime gore buyuk bile oldu sayilir ama ciplakkrn buyuk geliyo sadece kiyafetle normal baya
Zaten ağrı 2. Gün ve 3. Gün olur. Sonra azalır canım. Çok geçmiş olsun.Kızlar 2. Günüm hala çok ağrım var
Teşekkür ederim şu baskı hissinden bir kurtulursamZaten ağrı 2. Gün ve 3. Gün olur. Sonra azalır canım. Çok geçmiş olsun.
Bir hafta sonra çok rahatlayacaksın, sadece sabahları o ilk kalktığında hissedeceksin. 2. Haftanın sonunda o da biterTeşekkür ederim şu baskı hissinden bir kurtulursam
Başlarsın korkma. Ama o güne kadar iyi dinlen, kasları yorma.O zaman Süper ya pazartesi işe başlıyorum
Teşekkür ederim şu baskı hissinden bir kurtulursam
Çok teşekkür ederim moral oluyor banaBende ameliyatı olanlardanım ve yaklaşık 4 hafta olacak. 3 haftaya yakın o baskı hissini yaşadım. Tabi 2. haftadan sonra azalmaya başlamıştı ama sürekli kalkarken mememin altına elimi koyuyordum. Sanki kayıp gideceklermiş gibi hissediyordum fakat o histen şu an tamamıyla kurtuldum. Merak etme hepsi geçiyor ve 1 günde bile çok şey değişiyor. 1 gün önce yapamadıklarını 1 gün sonra yapabiliyor oluyorsun. Biraz sabır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?