• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Foto ekledim kızlar 300 cc

3 hafta önce 300 cc takıldı. Bana takılabilecek en büyük protez buymuş. Başta büyük bile geldi gözüme. Çok az dokum vardı. Şimdi gayet memnunum.

Agrılarım geçti. Hassasiyet var sadece. Üstüne baskı yapmadığım sürece ağrı sızı olmuyor... Korse ve bandajı toplam 6 hafta takıcakmışım.

Çok teşekkür ederim moral oluyor bana :KK43:(

Rica ederim canım ne demek :) Bende siteyi takip edenlerdendim sadece ameliyattan sonra üye oldum. Çünkü bazı konular bu ameliyatın süreci olsa bile hatta beni gibi hemşire olup biliyor olsanızda ameliyatı olmuş kişilerden duymak ayrı bir rahatlatıyor. Asıl zor olan kısım gitti zaten :) Daha hiç keşke demedim inşallah bundan sonrakı dönemde de demem :)

Rica ederim canım ne demek :) Bende siteyi takip edenlerdendim sadece ameliyattan sonra üye oldum. Çünkü bazı konular bu ameliyatın süreci olsa bile hatta beni gibi hemşire olup biliyor olsanızda ameliyatı olmuş kişilerden duymak ayrı bir rahatlatıyor. Asıl zor olan kısım gitti zaten :) Daha hiç keşke demedim inşallah bundan sonrakı dönemde de demem :)
Bende hemşireyim ama dediğin gibi tecrübelerden faydalanmak daha yararlı oluyo:)

Bende bugun doktora gittim 250-275 deneriz dedi.ama forumdaki bayanlar 300 cc ve uzeri tavsiye ediyor.16 kasimda ameliyat olacagin insallah.slikon taktiran bayanlar fotonuza bakabilirmiyim.

Bende bugun doktora gittim 250-275 deneriz dedi.ama forumdaki bayanlar 300 cc ve uzeri tavsiye ediyor.16 kasimda ameliyat olacagin insallah.slikon taktiran bayanlar fotonuza bakabilirmiyim.
Ölçülerine göre veriyorlar doktorlar banada en fazla 375 demişti ama ideal olanı 300 dedi üzeri çokmdoğak durmazmış birde ben çok iddalı olmasın istedim

Doktorum bana adidasin sporcu sutyenini al dedi ama ben medikalden alayim dedim.siz hangi sutyeni tavsiye ediyorsunuz

Ölçülerine göre veriyorlar doktorlar banada en fazla 375 demişti ama ideal olanı 300 dedi üzeri çokmdoğak durmazmış birde ben çok iddalı olmasın istedim
Ben de hep 300 üstünden korkuyordum dr um cc konusuna karışma demişti çok korkarak girdim ameliyata ve 365 cc ile çıktım 300 olaymış elma kadar bişey olacakmış :)

300 cc kas altı hıgh profil. Küçük oldu diye konu acmıstım hatırlarsanız. Gerci daha 15. Günümdeyim. Çıplakken hala küçük geliyor ama dekolte fena değil gibi
Erol kesiktaşa olmuşsunuz ameliyatınızı bende şubatta adanaya medline burak beye muayeneye gideceğim gitmişken birkaç doktorada muayene olayım diyorum.fotonuzu görebilirmiyim?bir fikrim olsun ve siz erol beyin hasta sonuçlarını gördünüz mü muayeneye gittiğinizde?

Back
X