Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Foto ekledim kızlar 300 cc
- Konu Sahibi Adanac
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bugün 15 gün oldu bende 300 cc yuvarlak konuldu ilk başlarda iyi gibi geldi ama gittikçe iniyor sanki ve o kadar ayrık ki iki meme arası ck geniş dekolte çok kötü gorunuyo ama şükür diyorum çünkü hiç yoktu benim ve buna şükür diyorum benim gibi 300 cc koyup kilosu boyu bana takın olanlar izleyebilirmi beni gore bilmem için bende sizi izleyebilirim görmeniz icin
Benım de 1 hafta oldu benım de 300 cc fotolarını gorebılırmıyımpazartesi dikislerim alınacak birde s utyeni bugün çıkardım ilk kez normal sutyen taktım birşey olurmu bilmiyorum ama öbürü artık cok sırt ağrısı yapıyor üç hafta yeterli olmazı gerçi doktor bi ay demişti ama
Fotografın gozukmuyor kaldırdın mıbugün 15 gün oldu bende 300 cc yuvarlak konuldu ilk başlarda iyi gibi geldi ama gittikçe iniyor sanki ve o kadar ayrık ki iki meme arası ck geniş dekolte çok kötü gorunuyo ama şükür diyorum çünkü hiç yoktu benim ve buna şükür diyorum benim gibi 300 cc koyup kilosu boyu bana takın olanlar izleyebilirmi beni gore bilmem için bende sizi izleyebilirim görmeniz icin
Bence 300cc-350cc arasi vucuduna gayet iyi olacaktir canim. Eger dogal istiyosan300cc biraz irice istiyosan 350 ve arti isteuebilirsin. Ama tabii doktorun karar verecek son durumuna deri ve kas esnekligi göğüs capi ve meme ayrikligi cok onemli bi faktör. Mesela doktor bana 300cc takacakti ama derim cok ince oldugu icin ancak 265cc oldu benim boyum 164 kilom o zaman 46ydi.Adana ve Garfield bende düşünüyorum, kaç profil iyi olur sizce,55 kiloyu m, 1.67 boy,göğsümde hiç yok nerdeyse.yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler
Nasilsin canim alisabildin mi memislere?? Su an cok ayrik gelmesi normal hem kendi meme yapin ayriktir hem de daha masaj yaptikca da birleşecek az da olsa:)bugün 15 gün oldu bende 300 cc yuvarlak konuldu ilk başlarda iyi gibi geldi ama gittikçe iniyor sanki ve o kadar ayrık ki iki meme arası ck geniş dekolte çok kötü gorunuyo ama şükür diyorum çünkü hiç yoktu benim ve buna şükür diyorum benim gibi 300 cc koyup kilosu boyu bana takın olanlar izleyebilirmi beni gore bilmem için bende sizi izleyebilirim görmeniz icin
300 cc kas altı hıgh profil. Küçük oldu diye konu acmıstım hatırlarsanız. Gerci daha 15. Günümdeyim. Çıplakken hala küçük geliyor ama dekolte fena değil gibi
Kimse buraya merak eden herkese memelerimi gostereyim diye dusunup resim yuklemiyor :)Benide izlermisiniz resim gorebilirmiyiz
Siz simdiki halinizin resmini yukleyip guven verirseniz en azindan..
evet cnm 20 gün oldu bugün pazartesi dikislerimi aldırdım ve gogus altımda sadece bi sertlik var uzun uzun üç tane yan yana damar gibi gerilemiyorum sadece o yuzden onun dışında yumusadilar artık ortaya yaklaştılar biraz daha bugün ilk kez normal sutyen taktım 85 desteksiz inanmıyorum hala yaz gelsin ve bikini alayım diyorum hemen çok mutluyum çok şükürNasilsin canim alisabildin mi memislere?? Su an cok ayrik gelmesi normal hem kendi meme yapin ayriktir hem de daha masaj yaptikca da birleşecek az da olsa:)
ya bende bilmyrm herkes aynı şeyi soyluyo koydum sanıyorum giremiyorlar bende göremiyorumFotografın gozukmuyor kaldırdın mı