• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Foto ekledim kızlar 300 cc

Adana ve Garfield bende düşünüyorum, kaç profil iyi olur sizce,55 kiloyu m, 1.67 boy,göğsümde hiç yok nerdeyse.yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler

Beyazpapatya bende görebilirmiyim resimlerini,benimde göğsümde hiç yok,kaç profil taktirswmki. 55 kilo ,1,67 boy,Teşekkürler

bugün 15 gün oldu bende 300 cc yuvarlak konuldu ilk başlarda iyi gibi geldi ama gittikçe iniyor sanki ve o kadar ayrık ki iki meme arası ck geniş dekolte çok kötü gorunuyo ama şükür diyorum çünkü hiç yoktu benim ve buna şükür diyorum benim gibi 300 cc koyup kilosu boyu bana takın olanlar izleyebilirmi beni gore bilmem için bende sizi izleyebilirim görmeniz icin

pazartesi dikislerim alınacak birde s utyeni bugün çıkardım ilk kez normal sutyen taktım birşey olurmu bilmiyorum ama öbürü artık cok sırt ağrısı yapıyor üç hafta yeterli olmazı gerçi doktor bi ay demişti ama

pazartesi dikislerim alınacak birde s utyeni bugün çıkardım ilk kez normal sutyen taktım birşey olurmu bilmiyorum ama öbürü artık cok sırt ağrısı yapıyor üç hafta yeterli olmazı gerçi doktor bi ay demişti ama
Benım de 1 hafta oldu benım de 300 cc fotolarını gorebılırmıyım

bugün 15 gün oldu bende 300 cc yuvarlak konuldu ilk başlarda iyi gibi geldi ama gittikçe iniyor sanki ve o kadar ayrık ki iki meme arası ck geniş dekolte çok kötü gorunuyo ama şükür diyorum çünkü hiç yoktu benim ve buna şükür diyorum benim gibi 300 cc koyup kilosu boyu bana takın olanlar izleyebilirmi beni gore bilmem için bende sizi izleyebilirim görmeniz icin
Fotografın gozukmuyor kaldırdın mı

Adana ve Garfield bende düşünüyorum, kaç profil iyi olur sizce,55 kiloyu m, 1.67 boy,göğsümde hiç yok nerdeyse.yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler
Bence 300cc-350cc arasi vucuduna gayet iyi olacaktir canim. Eger dogal istiyosan300cc biraz irice istiyosan 350 ve arti isteuebilirsin. Ama tabii doktorun karar verecek son durumuna deri ve kas esnekligi göğüs capi ve meme ayrikligi cok onemli bi faktör. Mesela doktor bana 300cc takacakti ama derim cok ince oldugu icin ancak 265cc oldu benim boyum 164 kilom o zaman 46ydi.

Nasilsin canim alisabildin mi memislere?? Su an cok ayrik gelmesi normal hem kendi meme yapin ayriktir hem de daha masaj yaptikca da birleşecek az da olsa:)

Daha Dogal olur melikecim, büyük olunca çok belli oluyor silikon olduğu, resim görebilirmiyim, sıra bende çünki, ameliyatın nasıl geçti, ağrıların çok oldumu,teşekkür ler

Benim 1ay oldu 275cc high profil ama bana büyük geliyo moralim çok bozuk birde sol göğsümde ameliyat olmuştum radyoterapi de aldığım için kaslar yanmış şuan sol göğsümde kapsül oluşuyor yeniden ameliyat olmaktan korkuyorum

M Melike010 sen bir universite hastanesine ya da arastirma hastanesine git plastik cerrahiye. Pisman olunacak ameliyat degil normal sartlat altinda.

Nasilsin canim alisabildin mi memislere?? Su an cok ayrik gelmesi normal hem kendi meme yapin ayriktir hem de daha masaj yaptikca da birleşecek az da olsa:)
evet cnm 20 gün oldu bugün pazartesi dikislerimi aldırdım ve gogus altımda sadece bi sertlik var uzun uzun üç tane yan yana damar gibi gerilemiyorum sadece o yuzden onun dışında yumusadilar artık ortaya yaklaştılar biraz daha bugün ilk kez normal sutyen taktım 85 desteksiz inanmıyorum hala yaz gelsin ve bikini alayım diyorum hemen çok mutluyum çok şükür

Back
X