• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Foto ekledim kızlar 300 cc

ay bide bacak çıkarttı başıma diyebilir nişanlın :KK70: erkek milleti bu :)) ol biraz an önce ya hakikaten kaç aydır olamadın
Marttan beri forumda araştırma yapıyorum.. okadar araştırdım ki dr ların yanında asistanlık yapabilecek kıvama geldim :D
Nişanlım aynen de öyle der. Kalsın bacak der.. Ben önce memeyi yapayım da bacak artık kışın daha iyi olur gibime geliyor ;)

Marttan beri forumda araştırma yapıyorum.. okadar araştırdım ki dr ların yanında asistanlık yapabilecek kıvama geldim :KK70:
Nişanlım aynen de öyle der. Kalsın bacak der.. Ben önce memeyi yapayım da bacak artık kışın daha iyi olur gibime geliyor :KK66:
boşver bacağı memeyi hallet yaptıracaksan da smart lipo yaptır diğer türlü çökme dalgalanma vs oluyor ben yaşadım ve kötü bi durum Dr Coşkun levent taşcı yı araştırıyorum çok ilgili gibi bi gidip görüşecem yakın zamanda

benide izlemeye alır mısın? bende 300 yada 325 civarı düşünüyorum. küçük olur mu diye endişe edip sürekli erteliyorum ameliyatı. fikir sahibi olmuş olurum

İzlemeye aldım gormek isteyenleri. Kad altı yaptırcaksanız ilk amalyattan sonra kucuk gibi gorunuyor kas baskı yapıyor silikona ama kas rahatladıkca silikon kendşni bırakıyor belirginleşiyor. Benim ilk günden farkı var albumde 5. Gün ve 17. Gün fotom var aradaki farkı goreceksiniz. Zamanla dahada iyi olcak diye düşünüyorum.

dediğin gibi günden güne oturmuş şekli daha da oturacaktır. göğüs altı ölçün kaç cm idi benimki 78 cm ve 300 sanki az olur gibi düşünüyorum göğüs dokum ise çok çok az sıfıra yakın

İzlemeye aldım gormek isteyenleri. Kad altı yaptırcaksanız ilk amalyattan sonra kucuk gibi gorunuyor kas baskı yapıyor silikona ama kas rahatladıkca silikon kendşni bırakıyor belirginleşiyor. Benim ilk günden farkı var albumde 5. Gün ve 17. Gün fotom var aradaki farkı goreceksiniz. Zamanla dahada iyi olcak diye düşünüyorum.
Ben çok beğendim canım seninkini vücuduna uygun olduğu için daha da doğal duracaktır zamanla, ben de bu büyüklük istiyorum, daha büyükler beni hantal gösteriyo sizer denemelerimden anladığım kadarıyla :)

boşver bacağı memeyi hallet yaptıracaksan da smart lipo yaptır diğer türlü çökme dalgalanma vs oluyor ben yaşadım ve kötü bi durum Dr Coşkun levent taşcı yı araştırıyorum çok ilgili gibi bi gidip görüşecem yakın zamanda
Kız sen daha neyini yaptıracaksın bacakların süper. Hiç dalgalanma falan da yokk..
Benim için de meme ön planda şuan :D bi yaptırsam herhalde mutluluktan küt diye gidicem memeli olmanın keyfini süremeyeceğim en çok korktuğum şey bu:KK72:

İzlemeye aldım. Kas altı oldugu için ilk amalyattan cıktıgınızda küçük geliyor cunku kas silikona baskı yapıyor. Ama zamanla sekıl alıp büyüyor sanki henüz 17. Günümdeyim ve fark görüyorum. Birde ben danscıyım doktor kaslarımın cok kuvvetli oldugunu ve 300 cc yi zor sıgdırdıgını söyledi. Kasım baskı yapmıs ama zamanla kas rahatlıyor. Zaman gectikce foto koycam aradaki farkı görüp fikir edinebilirsiniz
bana da kas altı yapıldı, ben daha 1. haftamı bugün tamamladım, normalde göğüsler şiş olur zamanla iner ve daha küçük olur diye biliyordum gerçekten dediğin gibi daha da büyük mü olucaklar :)

benide izlermisiniz, ben de biran once yaptirmak istiyorum, pek fikir sahibi deilim..

Benide izlemeye alirmisin cnm merak ettim benimde ameliyatim 3 ekimde az kaldi dr bana zar alti yuksek profil dedi ama cc belirlemedik boyum 1.62 kilo 51 dokum varmis senin boyun kac buarada

1.65 boy 52 kiloyum ama benim gogus kaslarım asırı kuvvetliymiş amalyat esnasında cok zor acmıslar silikonu zor koymus doktorum hatta. O yuzden bende baskı yapıo her insanda 300 cc aynı durmuyor. Gogus kasıyla alakalı bi dırum baskı yapmazsa cok kuvvetli değilse silikon kendini cok belli eder:) bilseydim ben kaslarımın baskı yapacagını 325 koydururdum. Ben dogal olsun die 275 istedim allahtan doktorum 300 koymus korka korka :) ama iyikide 300 koymus 275 bende kendini hiç belli etmezdi

Benide izlemeye alirmisin cnm merak ettim benimde ameliyatim 3 ekimde az kaldi dr bana zar alti yuksek profil dedi ama cc belirlemedik boyum 1.62 kilo 51 dokum varmis senin boyun kac buarada
Aşağı yukarı aynı ölçüler deyiz 325 -350ten asaa yaptırma derim

Back