- 19 Ağustos 2015
- 261
- 341
- 103
Ben bile ekimin ilk haftasında ameliyat olmaya karar kıldımay bide bacak çıkarttı başıma diyebilir nişanlın erkek milleti bu :)) ol biraz an önce ya hakikaten kaç aydır olamadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bile ekimin ilk haftasında ameliyat olmaya karar kıldımay bide bacak çıkarttı başıma diyebilir nişanlın erkek milleti bu :)) ol biraz an önce ya hakikaten kaç aydır olamadın
süper az kalmış ay nasıl dayanıyorsunuz ben görüşüp haftasına günümü almıştım geçmedi o bi haftaBen bile ekimin ilk haftasında ameliyat olmaya karar kıldım
Param birikmedi bi türlü onu bekliyodum şimdi de bayram geldi artık sabırla beklemek gerekcek bende de o yoksüper az kalmış ay nasıl dayanıyorsunuz ben görüşüp haftasına günümü almıştım geçmedi o bi hafta
Marttan beri forumda araştırma yapıyorum.. okadar araştırdım ki dr ların yanında asistanlık yapabilecek kıvama geldimay bide bacak çıkarttı başıma diyebilir nişanlın erkek milleti bu :)) ol biraz an önce ya hakikaten kaç aydır olamadın
boşver bacağı memeyi hallet yaptıracaksan da smart lipo yaptır diğer türlü çökme dalgalanma vs oluyor ben yaşadım ve kötü bi durum Dr Coşkun levent taşcı yı araştırıyorum çok ilgili gibi bi gidip görüşecem yakın zamandaMarttan beri forumda araştırma yapıyorum.. okadar araştırdım ki dr ların yanında asistanlık yapabilecek kıvama geldim
Nişanlım aynen de öyle der. Kalsın bacak der.. Ben önce memeyi yapayım da bacak artık kışın daha iyi olur gibime geliyor
Ben çok beğendim canım seninkini vücuduna uygun olduğu için daha da doğal duracaktır zamanla, ben de bu büyüklük istiyorum, daha büyükler beni hantal gösteriyo sizer denemelerimden anladığım kadarıyla :)İzlemeye aldım gormek isteyenleri. Kad altı yaptırcaksanız ilk amalyattan sonra kucuk gibi gorunuyor kas baskı yapıyor silikona ama kas rahatladıkca silikon kendşni bırakıyor belirginleşiyor. Benim ilk günden farkı var albumde 5. Gün ve 17. Gün fotom var aradaki farkı goreceksiniz. Zamanla dahada iyi olcak diye düşünüyorum.
Kız sen daha neyini yaptıracaksın bacakların süper. Hiç dalgalanma falan da yokk..boşver bacağı memeyi hallet yaptıracaksan da smart lipo yaptır diğer türlü çökme dalgalanma vs oluyor ben yaşadım ve kötü bi durum Dr Coşkun levent taşcı yı araştırıyorum çok ilgili gibi bi gidip görüşecem yakın zamanda
bana da kas altı yapıldı, ben daha 1. haftamı bugün tamamladım, normalde göğüsler şiş olur zamanla iner ve daha küçük olur diye biliyordum gerçekten dediğin gibi daha da büyük mü olucaklar :)İzlemeye aldım. Kas altı oldugu için ilk amalyattan cıktıgınızda küçük geliyor cunku kas silikona baskı yapıyor. Ama zamanla sekıl alıp büyüyor sanki henüz 17. Günümdeyim ve fark görüyorum. Birde ben danscıyım doktor kaslarımın cok kuvvetli oldugunu ve 300 cc yi zor sıgdırdıgını söyledi. Kasım baskı yapmıs ama zamanla kas rahatlıyor. Zaman gectikce foto koycam aradaki farkı görüp fikir edinebilirsiniz
Boy ve kilo nuz nedirBen de doğal olsun diye 300cc moderate plus düşünüyorum çok mu küçük olur ki
Aşağı yukarı aynı ölçüler deyiz 325 -350ten asaa yaptırma derimBenide izlemeye alirmisin cnm merak ettim benimde ameliyatim 3 ekimde az kaldi dr bana zar alti yuksek profil dedi ama cc belirlemedik boyum 1.62 kilo 51 dokum varmis senin boyun kac buarada