Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

Gördüklerimden tgce_1994, semiramis, mrv091010 çok beğenmiştim. tryamour'un sadece dudaklarını gördüm ama bayıldım, o dolgun, güzel dudaklar üzerine dudak yok bence :):)

Genelde sıkı fıkı arkadaşlarda birbirilerini sevdikleri için güzel bulabiliyorlar çok normal bir durum .

Ama benim gördüğüm ,tanıdığım arkadaşlarım harbiden çok ama çok güzel .Üstüne üstük pırlanta gibi kalpleri var

Gördüklerimden tgce_1994, semiramis, mrv091010 çok beğenmiştim. tryamour'un sadece dudaklarını gördüm ama bayıldım, o dolgun, güzel dudaklar üzerine dudak yok bence :):)

teşekkürler burcucummm bende senin fiziğine ve yüzüne, yüreğine bayılıyorum

Kimseyi tanımıyorum valla görmedim yani. Sadece bi ara leyla diye birinin albümünü görmüştüm herkesin çok beğendiği kişi. Bende cok beğenmiştim.

venus isminde bi bayan var onunda fizik falan şahaneydi yüzünü görmek nasip olmadı ama emınım yüzüde güzeldir fiziği kadar

Kendi yaptığınız göz makyajının fotoğrafını paylaşırmısınız isimli topikte bi göz görmüştüm şahane enfes harika artık ne diyebilirim bilemedim.
Nasıl bir göz rengiydi o bilmem aklıma geldi birden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…