keske direkt cirkinsin deseler cnm yabazı yorumlarda bu ne be igrenc tipe bak gibi yorumlar oluyor alaycı
Bana diyen oldu...Diyen kişi de vasatın altında bir tipti..Erkekti...
Bir de bana senin yüzün çok güzel,yüz modeli olabilirsin diyen bir erkek arkadaşın yanındaki bir kız,bu iş için çok sağlam bir yüz lazım demişti...Bu kız da vasat bir fiziğe sahipti...Arkadaşım da şaşırmıştı :))) Yok canım ben süperim vs diye tartışmaya girecek halim yoktu...
Hiç umursamıyorum,kızmıyorum,kırılmıyorum ben böyle sözlere......Çünkü asıl dertlerinin ne olduğunu biliyorum.............
Bu tarz işte...
ve devam edıyorum
semiramis , esinnur ve melodı.
ve devam edıyorum
semiramis , esinnur ve melodı.
Bana diyen oldu...Diyen kişi de vasatın altında bir tipti..Erkekti...
Bir de bana senin yüzün çok güzel,yüz modeli olabilirsin diyen bir erkek arkadaşın yanındaki bir kız,bu iş için çok sağlam bir yüz lazım demişti...Bu kız da vasat bir fiziğe sahipti...Arkadaşım da şaşırmıştı :))) Yok canım ben süperim vs diye tartışmaya girecek halim yoktu...
Hiç umursamıyorum,kızmıyorum,kırılmıyorum ben böyle sözlere......Çünkü asıl dertlerinin ne olduğunu biliyorum.............
Bu tarz işte...
dediğim gibi aslında
güzellik görecelidir
ayrıca resımden değil , yakınmak bakmak gerekır.
aklımda esinnur olarak kaldınEsinnur benmi surrender öyleyse teşekkür can7m
teşekkürler surrender
dediğim gibi aslında
güzellik görecelidir
ayrıca resımden değil , yakınmak bakmak gerekır.
haklısın mesela bazı insan resime asla gelmez tuhaf cıkar normaldede gayet beğenilen gzel birisi olabilirveya tam tersi normalde gzel olmayıp fotoshopla vs verdiği pozlarla gayet güzel görünebilir :) bide bi insana bütünüyle bakmak gerek sadece yüzünü gördüğüm bi insanada muhteşem bi güzellik diyemiyorum
aynen.
bir de şu var; bir kadında popo , ince bel, narin bir yapı olmalı.
yüzü güzel olup
kalas gibi bir fiziği varsa eğer
ben ona ' yüzü güzel'' derim sadece
bencedeseni göremediğim için birşey diyemyorum ama tahmınımce güzelsin öyle hissediyorum
aynen.
bir de şu var; bir kadında popo , ince bel, narin bir yapı olmalı.
yüzü güzel olup
kalas gibi bir fiziği varsa eğer
ben ona ' yüzü güzel'' derim sadece
Bencede fiziksel guzellikde en az yuz güzelliği kadar önemli 70 kilo ve bebek gibi bir yuz düşünsene sizce nekadar çekici ve güzel olabilirki bence nakavt
kendımce elbette güzelim
ama bakan gözlerin nasıl baktığı da önemli.
O kişinin boyuna göre değişir...Kısa boyluysa 70 kg fazla görünür ama uzun boyluysa o kişinin 70 kg olduğunu anlamazsın bile........
bencedeseni göremediğim için birşey diyemyorum ama tahmınımce güzelsin öyle hissediyorum
kendımce elbette güzelim
ama bakan gözlerin nasıl baktığı da önemli.