- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
senin sıradan bi tip olmadıgın belli ama oyle gibi geliyo bana
bilmem, belki sıradan bir tipimdirD alıntı yapılmayacagını bilsem
bır resım atardım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin sıradan bi tip olmadıgın belli ama oyle gibi geliyo bana
bır resım atardım.
bır resım atardım.
albume koy cnm oylesi daha guvenilir
orada yorum yapılınca herkes görmüyor mu?
arkadaslar olarak ayarlarsan baska kimse goremez
arkadaşlar olarak ayarladığın zaman
yorum yapılınca
sadece arkadaşlar mı
görüyor?
Malesef albüm dışında da görülebiliyor...Şöyle ki diyelim benim arkadaş listemde olmayan birinin albüm yorumlarını senin arkadaşınsa senin profiline baktığımda görebiliyorum...
narmik'i gördüm çok çok beğenirim kendisini, eski üyelerden birçok kişi sayabilirdim ama artık hiç biri yok ne yazık ki...tryamour'un sadece dudaklarını gördüm ama çok güzeldi eminim geri kalanıda o şekildedir, lirikgüzel'in fiziğini görebildim onu da çok beğendim, estetik albümlerinde burnu yapılan bi bayanı görmüştüm adını hatırlamıyorum onu da çok beğenmiştim, bambam var bir de çok güzel bir bayan şimdilik aklıma gelenler bunlar
Narmik'i bir ben göremedim deyinsene neyse bende yine hayal gücümü kullanırım...
Herkesin zevki farklı ben güzel derim sen Ayy neresi güzel bu çok cirkindersin olağan birşey gayet normal ama tarz tartışmasına uyuz oluyorum kimsenin tarzı kimseyi ilgilendirmez
Belki de önemli olan üslubtur..Öyle değil mi ?
Bir benim beğenime uymuyor demek var bir de iğrenç,kusucam şimdi ,ne berbat öğğğ demek var.....
sahsen ben olsam bende cevap vermezdim o tarz yorumlara egerki ben resmimi guzelmiyim sizce diye koyduysam oraya eh haliyle begenmeyende olucaktır ama onun dısında durup dururken cok cirkinsin soylesin boylesin yazan insanlarada anlam veremiyorum..
narmik'i gördüm çok çok beğenirim kendisini, eski üyelerden birçok kişi sayabilirdim ama artık hiç biri yok ne yazık ki...tryamour'un sadece dudaklarını gördüm ama çok güzeldi eminim geri kalanıda o şekildedir, lirikgüzel'in fiziğini görebildim onu da çok beğendim, estetik albümlerinde burnu yapılan bi bayanı görmüştüm adını hatırlamıyorum onu da çok beğenmiştim, bambam var bir de çok güzel bir bayan şimdilik aklıma gelenler bunlar
Bu sitede birinin fotosuna bakıp da çirkinsin diyenler de mi oldu?? :O
Üyelerin fotolarına daha doğrusu. Ünlülere deniyor da sitedekiler için ben görmedim.
Narmik kusucam falan diyen oldu mu yaa...Yok artık.
Ama millet hırslanıp her yere ben harikayım, ben çok güzelim yazıp duruyor bir şey deyince.
İnanılmaz gülünç. Normalde yazsınlar zaten asla karşı olduğum bir şey değil.
Seviyorum kendini beğenen insanları, ben de öyleyim çünkü.
Ama aksi görüş oldu mu da kabullen yani. Madem cidden kendine hayransın sallama.
Milyon kişi sana güzel dese ne yazar... Ben beğenmedim, çok kötü bana göre.
O yüzden saçmalamanın, bir şeyleri kabul ettirmeye, aynı şeyleri tekrarlamaya lüzum yok.
Ama anlayan yok bunu işte.
Ki kimseye çirkin demedim, kötü demedim ama sadece bir defa o kadar bir şeyler yazıldı ki oha dedim artık.
Ama bu kadar kaba ifade etmedim tabi. Sadece şaşkınlığımı , üstünde çok durdukları için dile getirdim.
Yoksa çok çirkin bulduğum birine durup dururken fikrimi söylemem, sessiz kalırım.
Minikk ben nasıl unutmuşum seni. Siteye hiç girmiyorsun artık, ondan herhalde.
Senin de bembeyaz ten rengini ve dudaklarını biliyorum. Boyun da uzundu. Miss..
gördümmmmmm surrenderiiiii :))) hosuma gittin gerçekten doğal masum bi güzelliğin var :)