Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

Araştırdım ve buldum.
Azeri Leyla. Çok güzel bir kadın.
Burada düğün fotoları var.

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/288152-leyla-n305n-d252287252n25212-haziran2009.html

Düğün fot.larında ayrı bir güzelmiş sanki ne dersin canım :26:

http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=18072&attachmentid=106045

Forumdaki iskandinav burunlu kızı bulamadım .Şarışın bir kızdı :44: yaklaşık 3-4 ay önce eklemişti albüme estetik fot.sunu .

Kullanıcı adını bilen var mı ?

Son düzenleme:
Ben de aklımdan Leyla yı geçiriyordum
Baktım herkes onu yazmış katılıyorum. Ama düğün harici normal biri gibi.

ayy.. cnm demin foruma bakayim dedim baktim ismim geciyo cok tatlisin sagol ama ben bu mevzuyu anlamadim.. her kadin güzeldir ve su daha güzel yok sunu daha cok beyeniyorum diyip puan veriyormus gibi ayip olmuyor mu biraz..

ayy.. cnm demin foruma bakayim dedim baktim ismim geciyo cok tatlisin sagol ama ben bu mevzuyu anlamadim.. her kadin güzeldir ve su daha güzel yok sunu daha cok beyeniyorum diyip puan veriyormus gibi ayip olmuyor mu biraz..

Canım tabii ki her kadının kendine has bir güzelliği vardır. Ama madem böyle bir topik açılmış bende görüşümü bildireyim dedim. Benim bugüne kadar gördüğüm en güzel kız sensin. Tabii ki diğer arkadaşların da kendine göre güzellikleri var. Ama ben seni çok çok beğeniyorum ve maaşallah diyorum.

canim ya utandiriyorsun beni kipkirmizi oldum.. lafim sana degil di güzelim, ben asil konu sahibini merak ediyorum.. yüzeyselligi pek seven biri degilim cünki :)

Canım sen hem güzelsin ,hem de çok mütevazi buraya yazdığınla değil ,gözlemlediğim kadarıyla bunu diyorum .

Son düzenleme:
keyfikeyf de çok güzel bir bayanmış

ilk kez görüyorum.

gülüşüne bayıldım.

çok hoş bir havası var her şeyden önce asil bir duruşu var ...

bir bayanı zarafet ve asillik çok başka bir yere taşıyor

Kimseyi fotoğraf olarak tanımıyorum ama burdan gördüğüm beğeniler üzerine baktım

Leyla01 gerçekten çok güzel bir bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…