Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzellik görecelidir bence.
Surrendar bişey soracam sana sorimmi?
elbette sorabilirsin.
Avatarina koydugun kızlar çok güzel sende onlarami benziyosun?
hayır canım
alakam yok.
Doğru diyorsun tartışma oluyor ama gerçekten kendine güvenen insan biri onu beğenmediğinde hiç tınlamaz bunu.
Olabilir deyip geçer. Hırslanmaz. Tartışma yaratmaz.
Çünkü mantıken insanlar bilir ki, herkes tek bir insanı aynı oranda beğenmez.
Bunu hazmetmek lazım. Beni biri çok güzel bulur öteki çirkin, itici diyebilir yani. Normal.
Bazan bazı üyelerin abümlerine bakıp beğenmişsem yorum yapıyorum,beğenmemişsem sessiz kalmayı tercih ediyorum...Ama bazan öyle yorumlara rastlıyorum ki..Albüm sahibini aşağılamak,rencide etmek için çaba sarfetmişler resmen............
narmikciğim güzellik bir bütün zaten.......bana hayatımda gördüğüm en güzeleri arasındasın diyen de oldu....çok çirkinsin diyen de oldu.........en yakın üniversite arkadaşımı biliyorum.......kalça yok göğüs yok yüzü yaşından olgun gösterir ama hiç abartmıyorum onunla konuşupta etkilenmeyen erkek hemen hemen yok gibiydi
Normal hayatımda bana da çok güzelsin diyen de oldu,çirkinsin diyen olmuştu..Hiç kızmadım ..Çünkü ne olup ne olmadığımı biliyorum zaten :)
Pepecim benim demek istediğim farklı....Siteye yönelik olarak... Albümlere yorum yaparken dilinin ayarı olmayanlar olduğunu söylemek istedim.............Çirkinsin demek bile daha edepli kalıyor..Çok densiz yorumlar oluyor albümlerde rastlıyorum.........( Şahsıma karşı böyle birşeyle karşılaşmadım )
sahsen ben olsam bende cevap vermezdim o tarz yorumlara egerki ben resmimi guzelmiyim sizce diye koyduysam oraya eh haliyle begenmeyende olucaktır ama onun dısında durup dururken cok cirkinsin soylesin boylesin yazan insanlarada anlam veremiyorum..
direkt olarak
çirkinsin diyen var mıdır
direkt olarak
çirkinsin diyen var mıdır