Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

benim beğendiklerim

makara, gerçekten çok güzel bir kız
narmık, yaşına göre taş gibi hatun ve boy pos yüz çok güzel
sashamia88, tam bir hatun

şimdilik aklıma gelenler.

Doğru diyorsun tartışma oluyor ama gerçekten kendine güvenen insan biri onu beğenmediğinde hiç tınlamaz bunu.
Olabilir deyip geçer. Hırslanmaz. Tartışma yaratmaz.
Çünkü mantıken insanlar bilir ki, herkes tek bir insanı aynı oranda beğenmez.
Bunu hazmetmek lazım. Beni biri çok güzel bulur öteki çirkin, itici diyebilir yani. Normal.

sahsen ben olsam bende cevap vermezdim o tarz yorumlara egerki ben resmimi guzelmiyim sizce diye koyduysam oraya eh haliyle begenmeyende olucaktır ama onun dısında durup dururken cok cirkinsin soylesin boylesin yazan insanlarada anlam veremiyorum..

Bazan bazı üyelerin abümlerine bakıp beğenmişsem yorum yapıyorum,beğenmemişsem sessiz kalmayı tercih ediyorum...Ama bazan öyle yorumlara rastlıyorum ki..Albüm sahibini aşağılamak,rencide etmek için çaba sarfetmişler resmen............:KK50:

Bazan bazı üyelerin abümlerine bakıp beğenmişsem yorum yapıyorum,beğenmemişsem sessiz kalmayı tercih ediyorum...Ama bazan öyle yorumlara rastlıyorum ki..Albüm sahibini aşağılamak,rencide etmek için çaba sarfetmişler resmen............:KK50:

narmikciğim güzellik bir bütün zaten.......bana hayatımda gördüğüm en güzeleri arasındasın diyen de oldu....çok çirkinsin diyen de oldu.........en yakın üniversite arkadaşımı biliyorum.......kalça yok göğüs yok yüzü yaşından olgun gösterir ama hiç abartmıyorum onunla konuşupta etkilenmeyen erkek hemen hemen yok gibiydi

narmikciğim güzellik bir bütün zaten.......bana hayatımda gördüğüm en güzeleri arasındasın diyen de oldu....çok çirkinsin diyen de oldu.........en yakın üniversite arkadaşımı biliyorum.......kalça yok göğüs yok yüzü yaşından olgun gösterir ama hiç abartmıyorum onunla konuşupta etkilenmeyen erkek hemen hemen yok gibiydi

Normal hayatımda bana da çok güzelsin diyen de oldu,çirkinsin diyen olmuştu..Hiç kızmadım ..Çünkü ne olup ne olmadığımı biliyorum zaten :)

Pepecim benim demek istediğim farklı....Siteye yönelik olarak... Albümlere yorum yaparken dilinin ayarı olmayanlar olduğunu söylemek istedim.............Çirkinsin demek bile daha edepli kalıyor..Çok densiz yorumlar oluyor albümlerde rastlıyorum.........( Şahsıma karşı böyle birşeyle karşılaşmadım )

Normal hayatımda bana da çok güzelsin diyen de oldu,çirkinsin diyen olmuştu..Hiç kızmadım ..Çünkü ne olup ne olmadığımı biliyorum zaten :)

Pepecim benim demek istediğim farklı....Siteye yönelik olarak... Albümlere yorum yaparken dilinin ayarı olmayanlar olduğunu söylemek istedim.............Çirkinsin demek bile daha edepli kalıyor..Çok densiz yorumlar oluyor albümlerde rastlıyorum.........( Şahsıma karşı böyle birşeyle karşılaşmadım )

söylediklerınde cok haklısın narmikçim sık sıkta karşılaştığım bi durum densiz sözler :) bu tarz insanların amacı ne acaba :KK1:

sahsen ben olsam bende cevap vermezdim o tarz yorumlara egerki ben resmimi guzelmiyim sizce diye koyduysam oraya eh haliyle begenmeyende olucaktır ama onun dısında durup dururken cok cirkinsin soylesin boylesin yazan insanlarada anlam veremiyorum..

direkt olarak
çirkinsin diyen var mıdır:KK1:

zaten yorum yapan kisinin sectigi kelimelerden nasıl bir kisilik oldugunu anlamak mumkun acıkca soylemek gerekirse simdiye kadar kimseye cirkinsin demedim gerek duymadım kim olsa olumsuz etkilenir elde degil icinden birseyler kopar ancak soyle yaparsan daha cok yakısır sacını su renge boya gibi tavsiyelerde bulunurum ama biraz bana ilkokul vari geliyor cirkin cirkin falan yapardık ya ozamanlar :KK1:

direkt olarak
çirkinsin diyen var mıdır:KK1:

Bana diyen oldu...Diyen kişi de vasatın altında bir tipti..Erkekti...:KK9:

Bir de bana senin yüzün çok güzel,yüz modeli olabilirsin diyen bir erkek arkadaşın yanındaki bir kız,bu iş için çok sağlam bir yüz lazım demişti...Bu kız da vasat bir fiziğe sahipti...Arkadaşım da şaşırmıştı :))) Yok canım ben süperim vs diye tartışmaya girecek halim yoktu...:KK1:
Hiç umursamıyorum,kızmıyorum,kırılmıyorum ben böyle sözlere......Çünkü asıl dertlerinin ne olduğunu biliyorum.............
Bu tarz işte...:KK1:

X