Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

çok eğlenceli konu:109:

benim iki tane en güzel adayım var da yüzlerinin 3de 2sini(karalanmış fotolar var ya) gördüğüm kadarıyla çıkarım yaptığım için emin değilim

Arkadaşlar güzellik göreceli bir kavram her kafadan bir ses çıkıyor.. Bu Konu bu şekilde uzayıp gider bir karara varmaz bence...

iyide forumun en güzeli bilmek icin görmek lazim.kimseyi görmedigim icin bilemiyecegim :26:

bence de benimm
çünkü arkadaşlarım ve ailem adriana lima'ya olan benzerliğimle övünürler.
özellikle gözlerimiz birebir,yüz hatlarımız bile feciiiii benziyorben tr'nin adri anasıyım

bu da resmim

http://b1111.hizliresim.com/r/p/nvzx.jpg

ayrıca müthiş bir özgüven deposu barınmakta içimde,her an patlamaya hazırım ve sınırsızca kendini bilme,egolarını sevme yeteğine sahibimdir,bu özelliklerimde cabası diyorum ..ee daha ne olsun

Son düzenleme:
Kim bu ne bu... Çok tatlı, değişik bi gülümsemesi var. Beğendim ben. :))) Suratındaki ifade çok hoşuma gitti. :)

Kim bu ne bu... Çok tatlı, değişik bi gülümsemesi var. Beğendim ben. :))) Suratındaki ifade çok hoşuma gitti. :)

Bi bilsem.. Ben de bayildim biliyor musun.. Ciddiyim bak. Moralim bozuldugunda buna bakiyorum moralimi düzeltiyor. Kardesim facede komik diyaloglar buluyordu karikatür seklinde, ordan kestim sarisin yaptim bi güzel. Orjinalini bulup koyarim buraya.

Benim beğendiğim kişinin üyeliği iptal oldu.
Çok güzel olan bir kız daha vardı ama hiç girmiyor o siteye sanırım.
Nickini de hatırlamıyorum, eskiden görmüştüm. :44:

Şimdi daha çok albüm var, başka cevaplar da gelecek mi bakalım.

Bi bayan vardı 3-4 yaşlarında kızı falan var bulamadım şuanda ismini ama çok güzel bi bayan gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…