Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

Benim gördüklerimin hepsi güzel...Melodi , Narmik , Maritsa ...

Bir de görmediklerim var tabii , kim bilir oralarda ne cevherler var.

Tek tek isim vermeme gerek yok benim gördüğüm konuştuğum arkadaşlarımın hepsi hem güzel ,hem zeki , hem de melek gibi kalbi olan insanlar.
Hepsinin yeri farklıdır bende .

Arkadaşlarım dışında da tek bir kızı çok fazla beğenmiştim .Çok önceden burun fot.larını eklemişti kullancı adını hatırlamıyorum .İskandinav tarzı ,çok hoş ,kavisli olan bir burun yaptırmıştı belki içinizde hatırlayan vardır .

Son düzenleme:
Buradaki tüm bayanlar güzel bence zaten bu site herkesin güzellik sırlarını ya da estetik doktorlarını paylaştıkları bir site.... Mazallah çirkin bir hatun bile uğrasa 2 günde güzelleştirilir Önemli olan yüreği güzel olsun...O güzel olmadı mı onun çaresi olmuyor

Evet orası öyle tabii ki .Güzellik geçici ,karakter ise kalıcıdır :) ama estetikle ya da bakımla herkes güzel olamıyor .Şarkıcı Ceylan mesela onca bakım ,estetik sonrası bile hatun çirkin .
Malz. yoksa istediğini yaptırsın, güzel olamaz .

Son düzenleme:
keyfikeyf gerçekten çok güzel.Unutmuşum onu.
Bir Azeri Leyla vardı. O da çok güzel.
maritsa'nın ten rengi çok çok güzel. Yüzünü görmediğim için bir şey diyemiyorum. :))
Ama belli ki farklı bir tip. Kesin çok güzledir.

Son düzenleme:
Tabi ki ben lütfen daha fazla tartışmayın kızlar hepiniz gerçeği biliyorsunuz ehehe

Kim en güzel olsa ne olacak ki:) Hepimizi güzeliz bence ,kiminin aklı kiminin huyu suyu kiminin kalbi kiminin yüzü kiminin vücudu tek boyuttan bakmamak lazım :)

aaa kendimi çok eksik hissettim, herkes birbirinin tipini görmüş sanırım.
kimseyi görmedim ben, benim için herkes güzel :)

0o_burcu_o0 var bir de. Fiziği çok güzel. Ama yüzünü tam göremedim.
Oynuyor fotosuyla, anlamıyorum o yüzden. :26: Fiziği es geçemeyiz ama.

Bence sen çok güzelsindir canım .
Çok güzel dudakların var ,eminim geri kalanıda güzeldir.

Üyenin ismini bilmiyorum zaten forumdaki pek çok arkadaşın tipini de bilmiyorum ama gördüklerim içinde en güzeli burun ameliyatı olan mavi gözlü saçları sarı renkli olan bir arkadaştı,şimdilerde siyaha boyatmış saçını ama bence sarıya acilen dönsün.O arkadaş çok güzel maşallah

Mavi lens takan kızı diyorsun .ecemula kullanıcı ismi değil mi ?
Çok hoş olmuş gerçekten siyah saçlı haline dönsün .

Burun ameliyatı olan başka bir kız vardı :26: kavisli mi ,değil mi diye burnuna takmış bir kızdı .Ayyyyyyyy onun kullancı adı neydi ki o kızı çok beğenmiştim .
Özelliklede burnunu.

Son düzenleme:

Lens diildi gözleri canım İstanbulda yaşıyordu,sarıydı ama siyaha dönmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…