Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

merhaba konuya yabancı kaldım..sakıncası yoksa sızı boyle sınırlendıren paylaşım nedır?

Onu bunu bilmem ama dün miriananın fotoarına baktım ben böyle güzel,böyle alımlı,böyle cazibeli bi hatun görmedim.herşeyi kendine yakıştırıo.bu zamana kadar gödüğüm en güzel kızlardaan

ah kuzum benım cok sagol dedımya kendımı ıyı tanıyorum yuzume fızıgıme ne uygun onu bılıyorum zaten esas olanda onu bılmektır ama adrıana lıma gbı dogustan guzel deılım o kesın..

burda kim en güzel bilemem ama burada somali den gelen ve yerleşen vatandaşlardan birini gördüm yüzünde bi gram makyaj yoktu üstü başı desen başında bi kahverengi başörtüsü vardı üzerinde de uzun kahverengi dümdüz bi pardesü gibi kendi yörelerine özgü bi kıyafetti sanırım ondan vardı

o kadar güzel bi insan ben görmedim bu zamana kadar bi gördüm aklımdan çıkmaz öyle güzeldi öyle güzeldi anlatılacak gibi değil

bu sitede ilk defa bu kadar saçma konu gördüm çok güldüm yaa:roflol::roflol::roflol:
bir derdim vardakiler bile daha mantıklı:lepi:

bende miriana diyorum.hem çok güzel hem çok tatlı,alımlı,çekici ve de sevimli geliyor bana.çok duru bir güzelliği var.barbie bebek gibi..maaşallah

tryamour çok sağol canım Şeniz

ilarzunun bambaşka bi enerjisi var onu çok beğeniyorum ben..valla insana pozitiflik aşıyo fotoğrafları resmen :asigim:

Katılıyorum cnm en doğrusunu sen söylemişsin
olumunekankayizsmile

Ne demek canım benim. :jeyyar:

Bence de. :lepi:

bambam2 çokk güzeeeeelll)

canlarim benm :kedi: cok tesekkur ederim sizlerin gonlunun guzelligi o . cok cok tesekkur ederim :1hug::asigim:. opuorm cok kocaman booleee hatta ŞenizŞenizŞeniz benm bu topikten haberim yoktu hehehe delikafadulden ay ben kimi gorsem begendim forumumuzdaki tum hatunlarin masallahi var yahu boshayallersmile gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…