Kabus geri döndü bugün sitede 3. günüm .....
Bu mesajımı ister aba altından sopa isterseniz başka birşey olarak algılayın. Dün ölümden dönmüş olmam az da olsa yumuşatmadı beni hala Jeyar dediğiniz kötü kazenim bu konuda ilk ve son uyarımdır.
Buyrun devam edin paylaşıma......
Ayrıca kimsenin avukata ihtiyacı yok toplu ban mekanizmasını da devreye sokturmayın....
Onu bunu bilmem ama dün miriananın fotoarına baktım ben böyle güzel,böyle alımlı,böyle cazibeli bi hatun görmedim.herşeyi kendine yakıştırıo.bu zamana kadar gödüğüm en güzel kızlardaan
tryamour çok sağol canım Şeniz
ilarzunun bambaşka bi enerjisi var onu çok beğeniyorum ben..valla insana pozitiflik aşıyo fotoğrafları resmen :asigim:
bambam2 çokk güzeeeeelll)
ya arkadaşlar, bazılarımız kknın en güzeli kesinlikle şu falan diyoruz. iyi de bu konu böyle kesin bir cevap verilebilecek bir şey değil kii.
1.si hem çoğunu görmedik bile ve fotolarını gördüğümüze de inanmamalıyız(çünkü herkes fotoğrafta kendi hali gibi çıkmayabilir)
2.si sen gözleri güzel olana güzel dersin,ben cildi temiz olana güzel derim yani sonuçta.
lütfen yok efendim şundan güzeli yok, yok efendim kesinlikle en iyisi şu falan gibi yorumlar yazmayalım.
Ne demek canım benim. :jeyyar:
Bence de. :lepi:
bambam2 çokk güzeeeeelll)
gördüğüm kadarıyla herkes birbirinden güzel ve bakımlı bence..:lepi:
eni seçmek çok çok zor..