Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

bu sitenin en güzel kimse soru ?

sitenin bütün kızlarını görmek gerek bikaç arkadaş cesaret edip açıkça fotolarını koyuyolar

binlerce üye arasında açıkça yüzünü koyan üye sayısı az ama eminim ki bi çok güzel bayan vardır

bu sitenin en güzel kimse soru ?

sitenin bütün kızlarını görmek gerek bikaç arkadaş cesaret edip açıkça fotolarını koyuyolar

binlerce üye arasında açıkça yüzünü koyan üye sayısı az ama eminim ki bi çok güzel bayan vardır

aynen katılıorum cnm ama gördüklerim arasında leyla derim bennopuyorumnanaktan

ya arkadaşlar, bazılarımız kknın en güzeli kesinlikle şu falan diyoruz. iyi de bu konu böyle kesin bir cevap verilebilecek bir şey değil kii.
1.si hem çoğunu görmedik bile ve fotolarını gördüğümüze de inanmamalıyız(çünkü herkes fotoğrafta kendi hali gibi çıkmayabilir)
2.si sen gözleri güzel olana güzel dersin,ben cildi temiz olana güzel derim yani sonuçta.
lütfen yok efendim şundan güzeli yok, yok efendim kesinlikle en iyisi şu falan gibi yorumlar yazmayalım.

haklısın canım ama herkes beğendiğini söylüyor işte, zaten başlıkta da 'sizce' diye belirtilmiş a.s opuyorumnanaktan

Görüşümü bildirmek istedim ama bazı arkadaşların en güzel şu deyip de adını tekrarladıkları birkaç kişiyi gördüm şaşırdım,garipsedim.Demek ki bazıları henüz güzel kadın görmemiş.sempatiksalakcinni

bsraa_ygt vardı bi zamanlar noldu ona fake cıktı galiba. o profilindeki kız cok güzeldi.
mm hatırlayım
emdev gözler fizik fln cok güzel
moon var onun da gözler fizik süper
ilarzu da cok hos hatun
leyla01 nisan fotolarından gördüm duru nadir rastlanan bi güzelligi var
tabi bunlar gördüklerimiz daha ne güzeller vardır kk da delikafadulden
amaa
ben güzele güzel demem güzel ben olmaynca sositososito
ben de güzelim hani:kedi: az sivilcem de olsa benneyaptımki
amaan hepimiz güzelz istekaydirigubbakcemile2
ayrıca güzellik görecelidr.
:kahve:

Son düzenleme:
ya eğlenceli bi topic bence herkes kendine göre yazıyo işte süperhihoyyyt
Ama çıldırcammmmmm bi iki kişinin resmini görebldm koca topiği okudum nerden görüyosunuzz resimleri kızlar topic falan varsa linkini verin biz de bakalım amaa delikafadulden

Kabus geri döndü bugün sitede 3. günüm .....

Bu mesajımı ister aba altından sopa isterseniz başka birşey olarak algılayın. Dün ölümden dönmüş olmam az da olsa yumuşatmadı beni hala Jeyar dediğiniz kötü kazenim bu konuda ilk ve son uyarımdır.

Buyrun devam edin paylaşıma......

Ayrıca kimsenin avukata ihtiyacı yok toplu ban mekanizmasını da devreye sokturmayın....

Onu bunu bilmem ama dün miriananın fotoarına baktım ben böyle güzel,böyle alımlı,böyle cazibeli bi hatun görmedim.herşeyi kendine yakıştırıo.bu zamana kadar gödüğüm en güzel kızlardaan:nazar:

X