Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

Ben gösterdim kendimi,sen de göstermişsin ama nasib olmadı birbirimizi görmek kaydirigubbakcemile3
Albüme koydum,arkadaş listemdekilere özel sadece...

İddalı olup hiç resim koymamışlar resim koysun diyecektin ...yerimseniben

ya ben dun koydum resim tam sana mesaj bırakıyım dedim kapalı profilin atamadım :a015:

bende yoğun istek üzerine avatarıma koydum,resimlerimi....:smiley-cool:
imzama da kızımı :nazar:

yeni gördüm tesadüfen , beni yazan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim utandırdınız beni .. :kedi:

tesekkurler :kedi:

Ben seni yaprak dökümündeki ferhundeye benzettim.Tabi yanılıyor da olabilirim.Gerçek adı Deniz di sanırım..Dizideki rolü bir yana ama bence çok çekici,alımlı ve çok estetik giyinen,giydiğini yakıştıran düzgün fizikli biri o..Oyunculuğu da çok iyi..

benzeten olmadı hic simdiye kadar pozdan da olabilir baska bir resimde amy lee demişler ama onlada alakm yok akannehir

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüklerimi yazayım ; Şehnaz,rouge, okeypte,ilarzu,demoty.piyano, şimdi moonuda gördüm hepsi çok güzeller maşallah:nazar:
Unuttuklarımda olabilir kusura bakmayın.
Tabiki görmediğim bi çok kişi var onlarıda görürsem yazıcam.

Evet burada benzemiyorsun,daha ince yüz hatların var.Daha güzelsin ondan.Uzun boylu ve zarif olduğun belli..:nazar: Ama kaşlarını fazla mı inceltiyorsun ?
Amy Lee kim ? Ben yaşlı kaldım,tanımıyorum yeni nesil ünlüleri valla...kaydirigubbakcemile3

Evet burada benzemiyorsun,daha ince yüz hatların var.Daha güzelsin ondan.Uzun boylu ve zarif olduğun belli..:nazar: Ama kaşlarını fazla mı inceltiyorsun ?
Amy Lee kim ? Ben yaşlı kaldım,tanımıyorum yeni nesil ünlüleri valla...kaydirigubbakcemile3

resimlerde cok farklı cıkıyorum ben her resimde baskası gibiyim kaydirigubbakcemile3
kaslarım kalınken yakısmıyo pek ya :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknolojinin nimetlerinden faydalanarak hemen google ın görsellerinden baktım ve hemen cehalatimi giderdim..Evet Amy Lee yi de andırıyorsun.Açık renk lens taktın mı tamamdır..a.s

moon canım evanescence ye benziyosun bu resimde çok benzettim rouge avatarındada seni angelına jolıe benzettim :):) çok güzelsiniz bu kk nın hanımları çook güzel canıım

moon cnm seni görmek icin girdim profiline ama göremedim yaffff
fizigin harika zaten ona laf yokda yüzünü cok merak etmisdim valaa :KK66:

X