Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

şehnazcım sende çok güzelsin canım evet hüremin yeri ayrı o ayrı bi güzel doğum yaptı ama yapmayan bayanlarada beş basıcak kadar güzel

hepınıs çok guzelsınız...
ben fotograf yüklemeyı bılıyorum..bılsem..o zaman forum yanar be.
güneş gözluğu takmanız lazım ,göz kamaşmasından körlük meydaana gelmesin :1rolleyes:

ben büsra yigit vardi hani kk ya küsmüstü bi aralar simdi nerede bilmiyorum ama ,neyse onu cok begeniyorum.eminim buradaki hatunlarin hepsi cok güzeldirde onu albümünü gördügüm icin diyorum.

ya tatlım koymayı bılmıyorum..yanlıs yazmısım...koymayı bılsem kör olursunuz..dur deneyım..acemı kullanıcıyım..teknolojı düşmanıyımdır da..

körlük mörlük yapmaz kıslar resmım..korkman yani...şaka yaptım.. delikafadulden
resmıde sıleyım demı..çocuklar falan görürse rüyalarına gırerım korkarlar...haydı kıslar hoşçakalın ben kaçtım...

ya guzelsin canım niye korksun cocuklar kaydirigubbakcemile3
esmer guzelisin valla begendim ben

şehnazcım sende çok güzelsin canım evet hüremin yeri ayrı o ayrı bi güzel doğum yaptı ama yapmayan bayanlarada beş basıcak kadar güzel

aynen canim valla
fisdik gibi resmen
hem kisilk olarak hemde fizik olarak süper bi insan

sehnaz gozlerin cok guzel

şehnaz canım maşşallahın var ...
ben çoook beğendim seni :nazar:

sizlerede cok tesekkür ederim arkadaslar fakat yanlis anladiniz galiba o ben degilim kiz kardesimkaydirigubbakcemile3 morqoliq
simdi diceksiniz ee senin avatrinda ne isi var
kardesim cok aktif bi üye degil hatta hic aktif degil diyebiliriz
bende gurbetdeyim onu cok özlüyorum ve cok begendigim icinde kendi avatarima koydum fotosunu yanlislik olmasin yaniicanlarim

Tabiki benim forumun en güzel kızı beyaz tenli dolgun kırmızı dudaklı gri mavi gözler kumral uzun harika saçlar boyumun kısa,az çatlağım olması, ve burnumun hafif kemerli olmasına rağmen çok güzelim :) kendimden daha güzelinide görmedim üzgünüm öne sürdüğünüz adaylar şimdiden kaybetti :)

Koy foto da görelim o zaman cnm:icecream:

şehnazcım ...
kardeşsiniz mutlaka yansıyanlar vardıryerimseniben
benim kardeşimde kk üyelerinden ,bende kardeşimi çok güzel buluyorum:nazar:

Tabiki benim forumun en güzel kızı beyaz tenli dolgun kırmızı dudaklı gri mavi gözler kumral uzun harika saçlar boyumun kısa,az çatlağım olması, ve burnumun hafif kemerli olmasına rağmen çok güzelim :) kendimden daha güzelinide görmedim üzgünüm öne sürdüğünüz adaylar şimdiden kaybetti :)

Beyaz teni,dolgun kırmızı dudakları,beyaz düzgün dişleri,yeşil-mavi gözleri,Kumral-sarı dalgalı saçları,uzun boyu,kalkık düzgün burnu ve düzgün fiziği ile seni egale etmiş bulunmaktayım tatlım..Üzgünüm.:çok üzgünüm: kaydirigubbakcemile3 :teselli:

Sehnaz ,kardeşin çok şirinmiş maşallah :nazar:

cok saol canim opuyorumnanaktan

şehnazcım ...
kardeşsiniz mutlaka yansıyanlar vardıryerimseniben
benim kardeşimde kk üyelerinden ,bende kardeşimi çok güzel buluyorum:nazar:

ayy cnm saolasin
aslinda benzeriz ama benim sac tonum ondan daha koyudr gözlerimde yesildir
ama simdi dogumm dan dolayi baya kilo aldim malesef ondna begenmiyorum kendimi pöfff
eminimki snein kardesinde cok güzeldr masallh kizin zaten harika bi prenses maslalhhhŞeniz

ben de söliceeemmmm :hulya:
herkes çok güzel tabiki ama gördüklerim arasından arztezi,aşkitoyu,demoty,kkibele,kkdelysi ...ve daha ismini hatırlayamadığım bir çok kişi (haber sunuomuş gibi hissettim kendimi bir andelikafadulden) ben güzel miyim bilmiorm bazen güzel oluorm bazen -tatlicadiarzu- oluorm ama şirin olduğumu biliorm :1closedeyes: bu konuda mütevazi olamıyciiiimmm :jeyyar:

EDıT : profilim de resmim var ordan bakabilirsiniz burdan kalabalık etmiimm :))

Son düzenleyen: Moderatör:
iddaalı uyeler lutfen resim koysunlar:1closedeyes::lepi:

Ben gösterdim kendimi,sen de göstermişsin ama nasib olmadı birbirimizi görmek kaydirigubbakcemile3
Albüme koydum,arkadaş listemdekilere özel sadece...

İddalı olup hiç resim koymamışlar resim koysun diyecektin ...yerimseniben

X