- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol birtanem.Seni tam göremedim ya da kaçırdım sanırım ama tahminime göre sen de gayet alımlı,hoş ve güzel bir bayansın..:1hug:Liya ve rouge kendi adıma söyleyebilirim çokkkk güzeller.
Lirik ise zaten tüm forumlarda güzelliği tescillenmiş gacı.
-tatlicadiarzu-
Ama gene de lirik hatunu merak edenlerdenim...
CADIARZU
Gördüm arkadaşım,maşallah ama yine de kesinlikle lirik çok daha güzel :asigim:arkadaşım ben liriği felan bilmem bence bu kız çok güzel onunda güzelliği çok konuşuluyo ama göremedim kendisini daha resimlerini ekleyip kaldırmış göremedim o yüzdenKadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU - Efuli__ isimli kullanıcının Albümleri: Efuli__ nin Günlüğü:)) buda albumu ben çok beğeniyorum bu kızı
liyadora ne zaman koydu resmini kacırdım valla :umursamaz:
Efuli_ o arkadaşımıza ben de bayılıyorum cidden çok tatlı.
Liyadoracım; cidden beni görmediğin için şimdi yorum yapma neme lazım sizinle kıyas edilemem ki ben, seni beğendiğimi bil yeter.
opuyorumnanaktan
ruyamsın tşk ederim canım :kedi:Liya ve rouge kendi adıma söyleyebilirim çokkkk güzeller.
Lirik ise zaten tüm forumlarda güzelliği tescillenmiş gacı.
-tatlicadiarzu-
Ama gene de lirik hatunu merak edenlerdenim...
CADIARZU
ruyamsın tşk ederim canım :kedi:
bu arada liyadora ve ben birer genç kız değiliz...
30'lu yaşlarımızı yaşıyoruz...
ama forumda sıkça isimlerimiz vs var demek ki hala iş bitmemiş:1hug:
sevgiler...
yapma yaaa:sm_cool:Lirik de aynen kaydirigubbakcemile3
yapma yaaa:sm_cool:
bu arada arkadaşlar , sizden özel msjla bazı arkadaşlarımız merak edip resim koymamı istiyorlar...özel bir albümüm var..foruma resim acık olarak koyamıyoruz,biliyorsunuz sitede son yaşanan olaylardan sonra..(resim çalınması) o yüzden lütfen resim koymam konusunda ısrar etmeyin ...:1hug:a.s.
bak canım profilime karısık adlı albumun icine koydum :)
herkesin kendine göre güzelliği var ...ben burada çirkin bayan görmedim
EEE baktım ama yakışıklı erkek fotoğraflarından başka bir foto göremedim CADIARZU