Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

opuyorumnanaktan çok tşkkur ederim.

compromiss zaten 2/3 kişiyi gördüm bide bugün gelinliğine yorum yaptığım kız adını unuttum oda çok güzeldi :)

gördüğüm kadarıyla saruboceq,ilarzu,-rouge- ,dingiltere kraliçesi,aybike zehra güzeller..
not: isimler sıraya konularak yazılmamıştır sadece çok güzel olarak gördüklerimi yazdım profillerden..

bende gördüklerim arasında faworilerimi sölim düş okypete çok hoşlar ben çok beğeniorum.

behriye,compromıss,teşekkür ederim.

alemsinkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

Listede benim adım niye yok(( Şaka bir yana kolay gelsin canlarım. Hepiniz güzelsiniz ayırım yapmak zor. Hakeden seçilsin.

Son düzenleme:
Ben burda çirkin kız görmedim
yada benim gördüklerim gayet güzel kızlardı da diyebiliriz kaydirigubbakcemile3

ilk aklıma geleler
life_cityzemuszemus
ilarzu zemuszemus

gördüğüm kadarıyla saruboceq,ilarzu,-rouge- ,dingiltere kraliçesi,aybike zehra güzeller..
not: isimler sıraya konularak yazılmamıştır sadece çok güzel olarak gördüklerimi yazdım profillerden..

bende bari yazayım beğendiklerimi.
ilarzu.
eftenpüften konular,
düş
demothy
magiclove
gurbaa prenses
satrapi
çenebaz
denizgüneş
megaira
dıptısdıptıs
aklıma geldikçe ekleyeceğim.

behriye sende toprağımmışsın. tam en güzeli toprağım hemşom ilarzu yazacaktım sana da maşallah behriye demek ki Bursa'da da çok güzel kızlarımız varmış

leyla011
dingilteregralicesi
ilarzu

canlarımmm çok teşekkür ederim çiçek gözlülerr

ben pek görmedim kimseyi de gördüklerim arasında aklımda kalan ılarzu ve gözleri cok güzeldi

sende güzelsin canım
Allah sizi birbirinize bağışlasın opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb valla çok hoşuma gitti bayan bayanı çekemez beğenmez diyenler görsün.bence herkes çok hoş:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…