Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

bir insanın cekıcı olması mı o kısıyı guzel kılıyor bence yanlıs bir dusunce

evet butun iş cekici olabilmekde bitiyor dusunce yanlıs degil gayet dogru bir dusunce ama katılmıyor olmakda tercih meselesi... benim icin her zaman cekicilik on plandadır nede kadınlar var oyle ahım sahım guselligi yok baktıgında ama oyle bir cekici halleri oluyorki kendine guzel diyen bir ton insanı cebinden cıkarır konu bu yani

çekici ayrı güsel olmak ayrı kimi insan güsel olur ama itici olur kimi insan çok güsel deildir ama albenesi wardır

evet butun iş cekici olabilmekde bitiyor dusunce yanlıs degil gayet dogru bir dusunce ama katılmıyor olmakda tercih meselesi... benim icin her zaman cekicilik on plandadır nede kadınlar var oyle ahım sahım guselligi yok baktıgında ama oyle bir cekici halleri oluyorki kendine guzel diyen bir ton insanı cebinden cıkarır konu bu yani

bu soyledigin "butun iş cekici olabilmekde bitiyor" bana mantıklı gelmıyor ama dusuncene saygı duyuyorum

Aklıma ilk gelen __ROUGE__ :nazar:
Değişik bir havası var ve çok doğal, asıl önemli olan da o havadır bence bayanlarda.Kaşının gözünün orantılı olması bence bir güzellik belirtisi değil..Bir donuk bakış, tüm güzelliği yok edebilir.
:kedi::1hug:teşekkür ederim ...

Compromiss hatırlıyorum en son onun resmini gormustum yuzu cok hoşdu eminimki gormediklerim gorduklerim kadar hoşdur :p

teşekkürler canım :kedi:

behriye canım sanada çok teşekkürler Şeniz

daha yeni gördüm okypete adlı bayanda çok hoşmuş yerimseniben

-ROUGE_ da çok hoş.. :eek:

esmerquseli'nide hatırlıyoru o da çok hoş bir yüze sahipti :))

tek merak ettiğim eftenpüftenkonular a.s
malesef kendisini göremedim..
keşke fotosunun linkini versenizde baksam bir (varsa eğer hala) :eek:
zaten kk da çirkin birine hiç rastlamadım :)) :nazar:

ben tabii ki:1closedeyes::1closedeyes:

ya kızlar şaka bi yana da makyaj yarışması hesabı, anket yapsak ya, kazanan temsili taç, bence çok eğlenceli olur:hulya:
hem böylece kim cesur, özgüveni var, kim korkak görmüş oluruz :gaz veren üye::kaydirigubbakcemile3

ya kızlar şaka bi yana da makyaj yarışması hesabı, anket yapsak ya, kazanana temsili taç, bence çok eğlenceli olur:hulya:
hem böylece kim cesur, özgüveni var, kim korkak görmüş oluruz :gaz veren üye::kaydirigubbakcemile3
bir boy bikinili bi vesikalık koyalımkaydirigubbakcemile3 şaka şaka, giyinik bir boy bir vesikalık:hulya:

Son düzenleme:

ya kızlar şaka bi yana da makyaj yarışması hesabı, anket yapsak ya, kazanan temsili taç, bence çok eğlenceli olur:hulya:
bir boy bikinili bi vesikalık koyalımkaydirigubbakcemile3 şaka şaka, giyinik bir boy bir vesikalık:hulya:

Yarışmaya gerek yok birinci belli :hulya:
Daha kaç kere dicem sana :mymeka:

X