bir insanın cekıcı olması mı o kısıyı guzel kılıyor bence yanlıs bir dusunce
çekici ayrı güsel olmak ayrı kimi insan güsel olur ama itici olur kimi insan çok güsel deildir ama albenesi wardır
evet butun iş cekici olabilmekde bitiyor dusunce yanlıs degil gayet dogru bir dusunce ama katılmıyor olmakda tercih meselesi... benim icin her zaman cekicilik on plandadır nede kadınlar var oyle ahım sahım guselligi yok baktıgında ama oyle bir cekici halleri oluyorki kendine guzel diyen bir ton insanı cebinden cıkarır konu bu yani
cevrende boyle insanlar gordugun zaman farkına varırsın opuyorumnanaktan
cnm ne demek istedigini pek anlayamadım ama neyse cokta onemli degil
:kedi::1hug:teşekkür ederim ...Aklıma ilk gelen __ROUGE__
Değişik bir havası var ve çok doğal, asıl önemli olan da o havadır bence bayanlarda.Kaşının gözünün orantılı olması bence bir güzellik belirtisi değil..Bir donuk bakış, tüm güzelliği yok edebilir.
Compromiss hatırlıyorum en son onun resmini gormustum yuzu cok hoşdu eminimki gormediklerim gorduklerim kadar hoşdur
ben tabii ki:1closedeyes::1closedeyes:
ya kızlar şaka bi yana da makyaj yarışması hesabı, anket yapsak ya, kazanan temsili taç, bence çok eğlenceli olur:hulya:
hem böylece kim cesur, özgüveni var, kim korkak görmüş oluruz :gaz veren üye::kaydirigubbakcemile3
bir boy bikinili bi vesikalık koyalımkaydirigubbakcemile3 şaka şaka, giyinik bir boy bir vesikalık:hulya:
Yarışmaya gerek yok birinci belli :hulya:
Daha kaç kere dicem sana :mymeka:
kim kız o 1. kaçırmışım ben o sayfaları:hulya:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3