Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

valla kuku olayı işin içine girince kaydııııı gidiyorum suçlu benim.napım o kadar yaptırdık madem kimseye gösteremiyom bari söyleyim de içim rahatlasın dediydimmmmmm.dilberdudağımı da alıp gidiyorum küstümmmmmm.kıskandınız demi şeyimmiiii hehe :)))

Gidin demedim arkadaşlar muahabbetiniz çok güzeldi bende çok eğlendim okurken .
Hani konuyu açan arkadaş açısından dedim.

eeee nerde kalmıştık :icecream:
dermişim...

hemen konuya bağlıyorum...meraklııımda çok güzeldir zemuszemus

valla ben bir çok kişiyi beğeniyorum aklımda kalanlar şunlar
darkinlife
çiğdem83
aşkito
teknolog
ebtuna
hidennisko
çorumlucadı
arzu-ela
meral76
rose
febi
genciza
görs
unuttuklarım varsa kusura bakmasın... sıralama rastgele yapılmıştır neden ben sonlardayım diye tartışma çıkarmayınız:)))hahayyyyyyyyy:))))

Walla bende çok merak ettim estetiklisi nası oluyo die :)) Ama konu dışına çıkmak istemedim.kırılmayın lütfen arkadaşlar.

Arada patient gibi konuyu bağlayın yani nolcak :)

1. beni yazdığına göre yerimseniben
Neyse diğerleri küsmesin die öle dedin tamam tamamyerimsenibenkaydirigubbakcemile5

maşallah maeves kaydirigubbakcemile3
Bu arada Kendisi de çok güzeldir Meavesin

valla adını hatırlamıyorum malesef ama gözlerini çok begendiğim hatta başlığına kara gözlü gbilerinden şarkı yazdıgım bi hatun vardı.
o kimse çıksın ortaya
benim güzelim odur :lepi:

valla kıslar isimlerini saydıgınız tüm üyeler çok güzle cidden mşlh:)
amaaa aklımda kalıcı olan ve vay beee nsl güzle dedigimmmm Leyla 01 ...süper ötesi bi hatun kusursuz bence:)

patim silme ziyanı yok nasıl olsa yarışmaya katılanlar bilniyor ama kimin kim oldugu bazen anlaşılmıo sölememişsin zaten kaç numero oldugumu:):)

valla kıslar isimlerini saydıgınız tüm üyeler çok güzle cidden mşlh:)
amaaa aklımda kalıcı olan ve vay beee nsl güzle dedigimmmm Leyla 01 ...süper ötesi bi hatun kusursuz bence:)

vayy bee biz degeliz dimek :gitme: kaydirigubbakcemile3

ayy kim bu leyla yaa çok merak ettim nerde resmi var.. profilinin linkini biri bana şeettirsin pleasee:))

leyla01 açık ara önde gidiyo heralde ama gerçekten çok hoş bir bayan yüz hatları çok güzel maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…