- 3 Nisan 2009
- 1.544
- 16
cok güzel var ama ilk aklima gelen leyla01 oldu
bence de resmini gördüklerimin içerisinde leyla01 su gibi çok güzel narin ben de kolay kolay kimseye güzel demem ama onu çok beğeniyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok güzel var ama ilk aklima gelen leyla01 oldu
gögüslerine mi tatlım :icecream:
acsana kız acayip iyi geeyik olur alınmayacak gocunmayacak olanlarla muhabbet ederik :teytey:
yok şekerim kukuma :jeyyar:
millet topa tutar beni kaydirigubbakcemile3 aldıgım ban yeter valla :1ninca: ekşına gelemem artıkın.usluyum :ecrin_bebek:
sen aç hadi delikafadulden
valla mııı hihoyyyt ben sanki gögüs topiğnde hatrladm seni de ondan şeettim cnm :kedi:
valla yüzü en güzel kim bilemem ama şeyi en güzel benim yeni estetik yaptırdım :))))
yok canım o topiğede yazmıştım ama ben göğüslerimi çok sevrim çok dik güzellerdir.onlarla ilgili sorun yok.ama tabi her tarafıöız kusursuz olamıyor.yaptıracak biyer buluyoruz kafayı takınca.kimse görmüyor ama o kadar para verip yaptırdık.hatta geyiğine anneme dilber dudağı gibi oldu herkese gösteresim var o kadar parayı boşuna mı verdim diye takılıyorum:)))
ayyy valla merak ettim dilber dudağnı :roflol::roflol::roflol:
sen mutluysan sorun yok tatlım kaydirigubbakcemile5
yeni topiğim = arkadaşlar estetkli kukularmzın resmlerini burda baylaşıyoruz -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3
kimse ssevmiyo kızım beni açtığım konular kuruyup gidiyor
elim bereketsiz derler ya tuttugu yeri kurutuyo diye ondan var bende bak görürsün bunu yazarım başlık durulur bilemdelikafadulden
allah kahretmeye kız snei.valla öyle bir topik açsak dünya tıklama rekorunu kırarız :))) iik resimde bende dermişimmmmmmmmm :lepi:
valla yüzü en güzel kim bilemem ama şeyi en güzel benim yeni estetik yaptırdım :))))
teselli etii beni resmen sırnaşık şeyforumda gerçekten güzel bulmadıgım 2 3 kişi var :1ninca: kaydirigubbakcemile3
ama bunları söylersemde sürgüne gönderirler artık kaydirigubbakcemile3
ben geliim topklerine tatlım boşver başkasını :jeyyar: zemuszemus
yok canım o topiğede yazmıştım ama ben göğüslerimi çok sevrim çok dik güzellerdir.onlarla ilgili sorun yok.ama tabi her tarafıöız kusursuz olamıyor.yaptıracak biyer buluyoruz kafayı takınca.kimse görmüyor ama o kadar para verip yaptırdık.hatta geyiğine anneme dilber dudağı gibi oldu herkese gösteresim var o kadar parayı boşuna mı verdim diye takılıyorum:)))