Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

acsana kız acayip iyi geeyik olur alınmayacak gocunmayacak olanlarla muhabbet ederik :teytey:

millet topa tutar beni kaydirigubbakcemile3 aldıgım ban yeter valla :1ninca: ekşına gelemem artıkın.usluyum :ecrin_bebek:

sen aç hadi delikafadulden

millet topa tutar beni kaydirigubbakcemile3 aldıgım ban yeter valla :1ninca: ekşına gelemem artıkın.usluyum :ecrin_bebek:

sen aç hadi delikafadulden

kimse ssevmiyo kızım beni açtığım konular kuruyup gidiyor
elim bereketsiz derler ya tuttugu yeri kurutuyo diye ondan var bende bak görürsün bunu yazarım başlık durulur bilemdelikafadulden

valla mııı hihoyyyt ben sanki gögüs topiğnde hatrladm seni de ondan şeettim cnm :kedi:

yok canım o topiğede yazmıştım ama ben göğüslerimi çok sevrim çok dik güzellerdir.onlarla ilgili sorun yok.ama tabi her tarafıöız kusursuz olamıyor.yaptıracak biyer buluyoruz kafayı takınca.kimse görmüyor ama o kadar para verip yaptırdık.hatta geyiğine anneme dilber dudağı gibi oldu herkese gösteresim var o kadar parayı boşuna mı verdim diye takılıyorum:)))

ayyy valla merak ettim dilber dudağnı :roflol::roflol::roflol:
sen mutluysan sorun yok tatlım kaydirigubbakcemile5

yeni topiğim = arkadaşlar estetkli kukularmzın resmlerini burda baylaşıyoruz -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3

allah kahretmeye kız snei.valla öyle bir topik açsak dünya tıklama rekorunu kırarız :))) iik resimde bende dermişimmmmmmmmm :lepi:

kimse ssevmiyo kızım beni açtığım konular kuruyup gidiyor
elim bereketsiz derler ya tuttugu yeri kurutuyo diye ondan var bende bak görürsün bunu yazarım başlık durulur bilemdelikafadulden

forumda gerçekten güzel bulmadıgım 2 3 kişi var :1ninca: kaydirigubbakcemile3
ama bunları söylersemde sürgüne gönderirler artık kaydirigubbakcemile3
ben geliim topklerine tatlım boşver başkasını :jeyyar: zemuszemus

benim dermisim:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3
isimlerini hatirlmaiyorum ama ,cok hosuma giden bikac kisiler var tabi burdan resimlerini gordugum kisiler denk gelirsem yine buraya yazarim
ah ah ne guzeller varda iste gizli sakli
hem anam tuk kadinin cirkini varmi hic sende sordugun soruya bak:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

teselli etii beni resmen sırnaşık şey
koca ramazan geldi geçti sürekli geldim sizin evin o taraflara bi konuşamadık iftar neyin yapardık :1rolleyes:

guzel secilecekse belli kritere gore ve resimli olsun eger kast edilen yuzse yada fiziksekaydirigubbakcemile2

hahaha ya kızlar alemsiniz gece gece şu estetik muhabbetine çok güldümmm:):))valla kkyı erkek istilasına mı ugratcaksınızzz öle dilber dudağı fln yok ooturunn oturdugunuz yerde bakimm:):):)

asıl konuyaa döncek olursamm vallaaa kızlar ilk aklıma gelenleri söliyimm aso ilarzu rouge düş leyla01

ayhhhh çok güldüm yaaaa:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…