- 31 Ağustos 2009
- 299
- 1
hahaha ya kızlar alemsiniz gece gece şu estetik muhabbetine çok güldümmm:):))valla kkyı erkek istilasına mı ugratcaksınızzz öle dilber dudağı fln yok ooturunn oturdugunuz yerde bakimm:):):)
asıl konuyaa döncek olursamm vallaaa kızlar ilk aklıma gelenleri söliyimm aso ilarzu rouge düş leyla01
büşre yiğit tam benim tarz
giyim olarak fln...güzel hemde
kıs pati bak onuda begniyorumm hataa leylayada benzer.. bu tip kısları hep begenirim..ay sankim erkek gibi oldum sapık gibikaydirigubbakcemile3
evt kıslarr büşrada güzell yüz hatları fiziğii fındık gibi burnuu:):)
ay fındık burun dedimde ilarzumun burnu ve gamzelerine bayılıyorum
busraa_yğt gerçekten çok hoş arkadaşımız türbanlılar içinde sınıflandırma yaparsak aybike _zehra derim
Evet o da hoş hatun
Büşrada çıtır kızlarımızdan.
Ya benimde bi kaç ismim vardı ama hatırlayaadım
benim gördüklerimden en güzeli Leyla 01
Leyla 01 çok şeker bir kızopuyorumnanaktan
gördüklerim arasından ilarzu, okypete, PİYANO, azeri güzel leyla (nickini tam hatırlayamadım), gksu ydu sanırım nicki genç bir arkadaşımız bir de. herkesi görmedim tabii ilk aklıma bunlar geldi
bende gördüğüm kadarıyla söyliyeyim..
elbetteki herkesin kendine göre güzellikleri var ama:)
artez,
leyla01
bende avatara göre tahmin ettiğim okypete,
gurbaa prenses
aşkito
ilarzu
ya daha çok vardı ama şimdi unuttum inanın:)
Leyla01 ve tooche bence
butun bayanlarimiz guzel ama sariboceq bende ayri,tanimasamda pozitif elektrik aliyorum..:hulya:
yazdiklarinizdan kopya cekersem azeri guzeli leyla,artez,ilarzu oo hepsi guzel kk kadinlarininnn....
cok güzel var ama ilk aklima gelen leyla01 oldu
bence de resmini gördüklerimin içerisinde leyla01 su gibi çok güzel narin ben de kolay kolay kimseye güzel demem ama onu çok beğeniyorum.
hahaha ya kızlar alemsiniz gece gece şu estetik muhabbetine çok güldümmm:):))valla kkyı erkek istilasına mı ugratcaksınızzz öle dilber dudağı fln yok ooturunn oturdugunuz yerde bakimm:):):)
asıl konuyaa döncek olursamm vallaaa kızlar ilk aklıma gelenleri söliyimm aso ilarzu rouge düş leyla01
valla kıslar isimlerini saydıgınız tüm üyeler çok güzle cidden mşlh:)
amaaa aklımda kalıcı olan ve vay beee nsl güzle dedigimmmm Leyla 01 ...süper ötesi bi hatun kusursuz bence:)
leyla01 açık ara önde gidiyo heralde ama gerçekten çok hoş bir bayan yüz hatları çok güzel maşşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/287423-birinci-dugunumden-fotolar07-haziran2009.html heralde kına gecesi leylanın
Cidden hoşmuş Leyla arkadaşımız.
ewt leyla gercektende güzelmis
ilarzu ve leyla arkadaşımız çok tatlıymış bende yeni gördüm
ayyyy,galiba cok alintilamis oldum,gozumden kacanlar olduysa aff ola:) bu topicten simdi haberim oldu.laptop-uma tesekkur ederim bana haber verdigi icin.
kizlaaaar beni guzel buldugunuz icin sizlere cooooook tesekkur ederim.opuyorumnanaktan.cok sevindim:teytey::dance:...simardim haaaaa kaydirigubbakcemile3
benim guzel buldugum kizlar ilarzu ve profil resminde gordugum kadariyla busra.aklimda yine var ama isimlerini hatirlayamiyorum.hatirlayinca yazicam...
avatardaki resmine bayılıyorum yaa akannehir
ben de canim kaydirigubbakcemile5
büsra ten rengine bayildimmm..burnunda cidden cok hos ve kibar
hihoyyythihoyyyt
bide arztez i çok beğeniyorum ben tasarımları falan ayrı bi olay zaten kaydirigubbakcemile3