Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

kk da zaman zaman gerek makyaj yarışmalarında olsun gerekse ilgili topiklerde açılan konularda bazı arkadaşlarımın yüzünü ve güzelliklerini görebilme şansım oldu...
ama eminim ki,gizli kalan birçok güzellik var ...
kk güzellerle dolu bir platform kaydirigubbakcemile5

ayhhhh canimsiniz yhaaa.. tatliskolarim benimm..
o sizin icinizin güzelligii muCxxx canim arkadaslarim.

valla okypete beni çok şaşırttı,gerçekten maşallah çok güzel bir kız.ben onu daha önce hiç görmemiştim..harika yani..
mutluluk reçetem var.o da çok güzel düğün fotolarına baktım geçende.
mors Allah sahibine bağışlasın..çok dzgün bir fiziği var gibi geliyor bana yüzü deseniz aynı şekilde zaten.
samsunlu hemşerim magiclowe aynı şekilde beğendiklerim arasında..
ben her ne kadar sevmesemde iloşu ve kıroyu da beğeniyorum
taze anne çatlada patla da çok güzeldir..eylüll var o da aynı şekilde tarz bir hatun..
deniz_guneş aynı şekilde.geçende ilk defa gördüm fizik harika saçları filan giyimde aynı şekilde.yüzününde çok güzel olduğuna emin oldum..
dids ide çok beğeniyorum ben..
zaza,delikızın türküsü,papatya16 yani bir sürü güzel kişi var..hangi birini sayayım bilemedim ama gerçekten benim arkadaşlarımn hepsi güzel

Sağol meraklım senin güzel bakan gözlerin çok güzel .a.s.
Ben bu forumda çirkin bi insan görmedim zaten gördüklerimin hepsi çok tatlı çok güzel insanlardı.a.s .

büşre yiğit tam benim tarz
giyim olarak fln...güzel hemde

kıs pati bak onuda begniyorumm hataa leylayada benzer.. bu tip kısları hep begenirim..ay sankim erkek gibi oldum sapık gibikaydirigubbakcemile3

evt kıslarr büşrada güzell yüz hatları fiziğii fındık gibi burnuu:):)
ay fındık burun dedimde ilarzumun burnu ve gamzelerine bayılıyorum

busraa_yğt gerçekten çok hoş arkadaşımız türbanlılar içinde sınıflandırma yaparsak aybike _zehra derim

Evet o da hoş hatun

Büşrada çıtır kızlarımızdan.

Ya benimde bi kaç ismim vardı ama hatırlayaadım

kk nın güzel hatunları ,ablalarıı hepinize teşekkür opuyorumnanaktan
hepimiz güzeliz anacımzemuszemus

benim gördüklerimden en güzeli Leyla 01

Leyla 01 çok şeker bir kızopuyorumnanaktan

gördüklerim arasından ilarzu, okypete, PİYANO, azeri güzel leyla (nickini tam hatırlayamadım), gksu ydu sanırım nicki genç bir arkadaşımız bir de. herkesi görmedim tabii ilk aklıma bunlar geldi

Leyla01 ve tooche bence

butun bayanlarimiz guzel ama sariboceq bende ayri,tanimasamda pozitif elektrik aliyorum..:hulya:
yazdiklarinizdan kopya cekersem azeri guzeli leyla,artez,ilarzu oo hepsi guzel kk kadinlarininnn....

cok güzel var ama ilk aklima gelen leyla01 oldu

bence de resmini gördüklerimin içerisinde leyla01 su gibi çok güzel narin ben de kolay kolay kimseye güzel demem ama onu çok beğeniyorum.

valla kıslar isimlerini saydıgınız tüm üyeler çok güzle cidden mşlh:)
amaaa aklımda kalıcı olan ve vay beee nsl güzle dedigimmmm Leyla 01 ...süper ötesi bi hatun kusursuz bence:)

leyla01 açık ara önde gidiyo heralde ama gerçekten çok hoş bir bayan yüz hatları çok güzel maşşallah

Cidden hoşmuş Leyla arkadaşımız.

ewt leyla gercektende güzelmis

ilarzu ve leyla arkadaşımız çok tatlıymış bende yeni gördüm

ayyyy,galiba cok alintilamis oldum,gozumden kacanlar olduysa aff ola:) bu topicten simdi haberim oldu.laptop-uma tesekkur ederim bana haber verdigi icin.
kizlaaaar beni guzel buldugunuz icin sizlere cooooook tesekkur ederim.opuyorumnanaktan.cok sevindim:teytey::dance:...simardim haaaaa kaydirigubbakcemile3
benim guzel buldugum kizlar ilarzu ve profil resminde gordugum kadariyla busra.aklimda yine var ama isimlerini hatirlayamiyorum.hatirlayinca yazicam...

avatardaki resmine bayılıyorum yaa akannehir

benım :)

cok az guzel kız gordum,isimlerini nicklerını unuttum ,bakıp gecmıstım :kedi:

leyla ve büşra guzelmıs gercekten .:)

bende leyla;aybike zehra;hürrem;ilarzu;okypete'yi çok beğeniyorum...hepsi çok güzel;yazılarından belli gönüllerinin güzelliği vurmuş yüzlerine..

Ben nasılım kaydirigubbakcemile3
alıntılamayın,hemen silicem fıstıklar :kedi:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…