Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

bu kadar iddialı olduğuna göre canm demek ki çok güselsin.insanın kendine güwenmesi gerçekten çok güsel bişi.

evet cok iddialiyim :) kendime cok güveniyorum,
dislerim porselen deil ayrica ask olsun !

çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır :) Ben buna hiç mi hiç inanmıyorum...Ben ne çirkinler gördüm anasını satayım...Ama bunu bır kenara koyalım ınsan guzel de olsa çirkin de kendine olan güveni her zaman yerinde olmalı.Yoksa insanlar dışarı çıkamayacak ve evlenemeyecek hale gelecekler.Ondan bu işler boş işler...Pabucumun güzeli deyip geçerler...

neysem resim koyup bu topiği sonlandırmıyım ben:1closedeyes:
az daha geyik çevirin:hulya:

çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır :) Ben buna hiç mi hiç inanmıyorum...Ben ne çirkinler gördüm anasını satayım...Ama bunu bır kenara koyalım ınsan guzel de olsa çirkin de kendine olan güveni her zaman yerinde olmalı.Yoksa insanlar dışarı çıkamayacak ve evlenemeyecek hale gelecekler.Ondan bu işler boş işler...Pabucumun güzeli deyip geçerler...

ben katılmıorum size..
kendimden örnek wermek istiorum..

günlük hayatımda makyaj yapmam
, yani gözüme kalem çekerim sadece, we bazende allık sürerim, fondoten pudra far rimel ruj hiç kullanmam, çok çok özel günlerde belki...

ewde eşofmanlarımla oturup saçlarım taranmamış şekilde aynaya baktığımda kendimi farklı bulurum, fakat saçlarımı güzelce tarayıp gözüme kalemimi sürüp bide yakışan bi renk giydiğimdede hoş oldum diyip kendime güwenim gelir, yani ufacık bi bakım bile kendimdeki farkı görmeme yetio..

bence kesinlikle bakım çok önemli, herkese gözle görülür bi güzellik getirceğine inanıorum..

neden canm yakışır dene istersen denemeden bilemezsin.
hiç denemdim ama sanmıorum cnm yaa:ecrin_bebek:

neysem resim koyup bu topiği sonlandırmıyım ben:1closedeyes:
az daha geyik çevirin:hulya:

yapma bunu bize, topiğe yöneticler kilit wurur sonra amaca ulaşıldı en güzel bulundu die:1ninca:

kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet de yalnız benım demek ıstedıgım bazılarını bakım bıle değiştiremıyor...Sızın soyledıklerınız ıstısnaya kaçıyor... Allah yınede herkese,kendine yetecek kadar alımlılık vermıstır.

Evet de yalnız benım demek ıstedıgım bazılarını bakım bıle değiştiremıyor...Sızın soyledıklerınız ıstısnaya kaçıyor... Allah yınede herkese,kendine yetecek kadar alımlılık vermıstır.

Ben aynı fikirdeyim sizinle..

İnsanın kendine bakması güzel bir şey elbette..

Ama güzel olmayan bir insanı güzel yapmaya yetmiyor bakımlı olmak..

tabiki nekadar bakım yaplırsa yapılsın istenilen standarta ulaşmayanlarda vardır, ama asıl budur bence istisna bi durum olan..

çünkü genelde makyaj ve yeni bi tarzla 10 kişiden 8i belirli bi güzelliğe erişio..

mesela ünlüler dünyasına baktığımızda internette boy boy fotoları var makyajlı we makyajsız die, aralarında nekadar fark var dimi?

ben çoğuna baktığımda bu kadın bu hale gelio ya dicek bişe yok diorum:nazar:

bence çoğu kadın bakımla güzelleşir, istisnalar wardır elbet..

ama herkesin fikrinede saygım sonsuzbuyrunnnnnnnnn

tabiki nekadar bakım yaplırsa yapılsın istenilen standarta ulaşmayanlarda vardır, ama asıl budur bence istisna bi durum olan..

çünkü genelde makyaj ve yeni bi tarzla 10 kişiden 8i belirli bi güzelliğe erişio..

mesela ünlüler dünyasına baktığımızda internette boy boy fotoları var makyajlı we makyajsız die, aralarında nekadar fark var dimi?

ben çoğuna baktığımda bu kadın bu hale gelio ya dicek bişe yok diorum:nazar:

bence çoğu kadın bakımla güzelleşir, istisnalar wardır elbet..

ama herkesin fikrinede saygım sonsuzbuyrunnnnnnnnn

Makyaj güzeli olanlar da belli oluyor aslında ama tatlım..:1hug:

Makyaj güzeli olanlar da belli oluyor aslında ama tatlım..:1hug:

ewet belli oluor, bi banyodan çıkmaları yeterlikaydirigubbakcemile3

benim bahsettiğimde bu zaten, yani normalde göze pek hoş görünmeyen biri makjay saç kesimi yeni bi tarzla çok güzel olabilio.. makyaj güzeli oluo ama güzel oluo sonuçta..
hani arkadaş demiş ya bakım falan işe yaramıo die bence yarıo onu sölemek istiorum, doğal güzel olunmuo tabiki ama bakımda çok şey değiştirio opuyorumnanaktan

X