Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

Üstüne alınanlardan biri olayım :kedi::1hug:

Haltetmiş o erkekler..:dilcikar:

[Üstünüze alınmanıza gerek yok,fotoğraflarınızdan biliyorum.Ahkam kesip '' Ben güzelim.'' demekle olmuyor.Sizinki noter tasdikli gibi bir şey bu durumda.kaydirigubbakcemile3
Dipnot:Yaşlı olduğunuza da katılmıyorum. sositososito

[Üstünüze alınmanıza gerek yok,fotoğraflarınızdan biliyorum.Ahkam kesip '' Ben güzelim.'' demekle olmuyor.Sizinki noter tasdikli gibi bir şey bu durumda.kaydirigubbakcemile3
Dipnot:Yaşlı olduğunuza da katılmıyorum. sositososito

Teşekkürler noter hanım kaydirigubbakcemile3 :1hug: :eek:

geçenlerde Piyano nikli arkadaşın resimlerini gördüm.çok seksi ya.bayıldım

Düş te çok hoş,Leyla01 di yanılmıyorsam o da hoş( kardeşime benzettim kendisini ),ROGUE de çok güzel.:nazar: :nazar::nazar::nazar:

Lirik güzeli de gördüm vay vay vay vayyyyyyyyy maşallah diyorum başka bir şey diyemiyorum :nazar:a.s.

Düş te çok hoş,Leyla01 di yanılmıyorsam o da hoş( kardeşime benzettim kendisini ),ROGUE de çok güzel.:nazar: :nazar::nazar::nazar:

Lirik güzeli de gördüm vay vay vay vayyyyyyyyy maşallah diyorum başka bir şey diyemiyorum :nazar:a.s.

Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin a.s.:nazar:

çok tşk ederim ...a.s.
belli bir yaşa gelip hala bu sözleri sık sık duyuyor ve yaşıyor olmanın ayrıcalığı bir başka diye düşünüyorum,eminim ki sende düşünüyorsun opuyorumnanaktan
ruhlarla bütünleşen ve yüze yansıyan tüm güzellikler solmasın :nazar:

X