Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

ewet belli oluor, bi banyodan çıkmaları yeterlikaydirigubbakcemile3

benim bahsettiğimde bu zaten, yani normalde göze pek hoş görünmeyen biri makjay saç kesimi yeni bi tarzla çok güzel olabilio.. makyaj güzeli oluo ama güzel oluo sonuçta..
hani arkadaş demiş ya bakım falan işe yaramıo die bence yarıo onu sölemek istiorum, doğal güzel olunmuo tabiki ama bakımda çok şey değiştirio opuyorumnanaktan

Doğal güzel olanlar da var..a.s

Doğal güzel olanlar da var..a.s

"doğal güzel olunmuo tabi" derken normalde hiç doğal güzel yok anlamında değil, bakımla makyajla güzel olanlardan bahsediorum, sonuçta doğal güzel değiller ama bakımlı makyajlı güzeller anlamında.. yanlış anlamışsın..

Son düzenleyen: Moderatör:
gördüklerim arasında,patim livim meraklım ve ilarzum..birde aprili çok hoş buluyorum..tabi bunlar gördüklerim

İzmirli olarak memleketdaşım kendisi..:1hug::asigim:Çok zarif ,güzel ,ince ,uzun bir bayan...Alımlı ve asil ....Çok iyi yetiştirildiği her halinden belli:nazar:
Oy,oy,oy!..zemuszemus Çok teşekkür ederim,utandım şimdi.:kedi: Aynı şeyleri ben de sizin için düşünüyorum.:kedi:
Ben de her kadının bakımlı olması gerektiğini düşünüyorum.Bakımdan kastım da kokoşluk değil.Her süslenenin ,bakımla güzel durduğuna ben de inanmıyorum.Sadece dikkat çeken biri olarak görülüyorlar.Süssüz ,püssüz ,bakımlı olan güzel kızlar yine de daha avantajlı geliyor bana.Üstüne güzel bir iki şey geçirip,saçını da uyduruk toplayıp,çok az bir makyajla kendini sokağa atanlar var.Hem zaman kaybetmiyorlar ,hem de çok güzel duruyorlar.Bu Allah'ın bir lütfu sanırım.kaydirigubbakcemile3

Oy,oy,oy!..zemuszemus Çok teşekkür ederim,utandım şimdi.:kedi: Aynı şeyleri ben de sizin için düşünüyorum.:kedi:
Ben de her kadının bakımlı olması gerektiğini düşünüyorum.Bakımdan kastım da kokoşluk değil.Her süslenenin ,bakımla güzel durduğuna ben de inanmıyorum.Sadece dikkat çeken biri olarak görülüyorlar.Süssüz ,püssüz ,bakımlı olan güzel kızlar yine de daha avantajlı geliyor bana.Üstüne güzel bir iki şey geçirip,saçını da uyduruk toplayıp,çok az bir makyajla kendini sokağa atanlar var.Hem zaman kaybetmiyorlar ,hem de çok güzel duruyorlar.Bu Allah'ın bir lütfu sanırım.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5:1hug:Şeniz

arkadşlr bence çirkin kadın yoktur en basiti bülent ersoy makyajsız ne kadar kötü gözüküo bide makyajlı hali nasıl.bi kaş aldırmak bile insanın yüzüne ne kadar farklılık katıo

arkadşlr bence çirkin kadın yoktur en basiti bülent ersoy makyajsız ne kadar kötü gözüküo bide makyajlı hali nasıl.bi kaş aldırmak bile insanın yüzüne ne kadar farklılık katıo

Bülent Ersoy un makyajlı hali güzel mi ?kaydirigubbakcemile3

Tam bir boya küpü...Abartılı hareketleri ve rükuş giyimiyle çok itici..Göz var nizam var yani...

Makyajlı da çok çirkin makyajsız hali de çok çirkin...

Malesef çirkin kadın diye bir şey vardır...

bence bu çok saçma.yaşa, kiloya, çekilen çilelere, makyaja fln bakmak lazım ona kalırsa en güzel benimdir yani bana göre. çünkü galba en genç üyeyim

bence bu çok saçma.yaşa, kiloya, çekilen çilelere, makyaja fln bakmak lazım ona kalırsa en güzel benimdir yani bana göre. çünkü galba en genç üyeyim

Muhakkak güzelsindir..Ancak güzellik gençliğe bakmıyor tatlım..opuyorumnanaktan

ben bu topiği daha ilk açıldığında bu noktalara geleceğini biliyordum mafoldumbençünkü her bayan kendini beğenir kendini güzel bulur bizim ay ne çirkin dediğimiz bayan bile kendini dünya güzeli sanır..kıskançlık vardır özümüzde işte kahretsinkaydirigubbakcemile3

ben bu topiği daha ilk açıldığında bu noktalara geleceğini biliyordum mafoldumbençünkü her bayan kendini beğenir kendini güzel bulur bizim ay ne çirkin dediğimiz bayan bile kendini dünya güzeli sanır..kıskançlık vardır özümüzde işte kahretsinkaydirigubbakcemile3
Katılıyorum a.s

gördüklerim arasında,patim livim meraklım ve ilarzum..birde aprili çok hoş buluyorum..tabi bunlar gördüklerim

Anam beni uçurdum şu anda =) kaydirigubbakcemile3
Gidiyim bi kave içiyim şimdi senin şerefine...kaydirigubbakcemile2 zemuszemus :kahve:
Keşke ben de görsem seni ya...topiğimizde görüşelim bir ara kanka
kaydirigubbakcemile5

Kızıl saç yakışmış mı ? Yüzü karalanmış olan aşkım bitanem eşimdir..Onu basına çıkarmıyorum kaydirigubbakcemile3alıntı yapmayalım lütfen opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
X