Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya wildansu sende çok güzel görünüsun yaa, maşşalh kk hatunlarına kaydirigubbakcemile3
konuyu bastan beri takip ediyorum ama ilk defa yazayim dedim.konu artik baya bir disina cikmis,simdi buraya herkes resmini koysa zira koyanlar diyelim cirkin,yasli,burusuk,paspal görünümlü,o zamanda eminim cok güzelsiniz diyeceksiniz.benimde begendiklerim begenmediklerim var elbette,hatta kafamda baska türlü hayal ettigim insanlari kendilerini görünce keske hayalimdeki gibi kalsaydi dediklerim olmustur.bu benim sahsi fikrim.
yaşlılar da güzel olabilir ama
elbetteki yaslilarda güzeldir canim,ben senin anladigin sekilde kasdetmemistim yazarken.zira bir insanin yüzüne sen cok cirkinsin diyemiyecegimizden ve herkese gereksiz iltifat etmekten kastim canim.
bende göremedim...çok merak ettim ama:1rolleyes:ya onu bunu bosverinde,ben bu büsra nin sac topigindekini halini göremedim ya,kacinci sayfada arkadaslar cok merak ettim ya.
elbetteki yaslilarda güzeldir canim,ben senin anladigin sekilde kasdetmemistim yazarken.zira bir insanin yüzüne sen cok cirkinsin diyemiyecegimizden ve herkese gereksiz iltifat etmekten kastim canim.
bu yaşlılık kaç yaşında başlıyor ya.ya da güzellik kaç yaşında biter.erkeklere göre 23 yaşından sonra bütün bayanlar yaşlıymış
Üstüne alınanlardan biri olayım :kedi::1hug:Burda yaşlı olduğunu iddia edip,tabir-i caizse daha genç olanlara taş çıkartanlar var.
Böyle durumlarda yaşlı olanı ,genç olana tercih ederim doğrusu .:smiley-cool:
bu yaşlılık kaç yaşında başlıyor ya.ya da güzellik kaç yaşında biter.erkeklere göre 23 yaşından sonra bütün bayanlar yaşlıymış
yok artık 23 yaşından sonra yaşlanırmı hiç insan...kafamçokkarıştıbu yaşlılık kaç yaşında başlıyor ya.ya da güzellik kaç yaşında biter.erkeklere göre 23 yaşından sonra bütün bayanlar yaşlıymış