Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
imagemaker
, hiç bir kompleksi barındırmayan oldukça entelektüel yorumlarda bulunan sitede eşine az rastlanan bir üye özellikle mesajlarını takip ediyorum, tavsiye ettiğin bir kitap var onu da bulmaya çalışıyorum:)
siderolites
çokkk teşekkür ederim arkadaşım .
Milan Kundera'nın kitabımıydı acaba ?
Çok kitap tavsiye ederim .Seninle de uzun zaman oldu görüşmeyeli .Kitabı hatırlayamadım .
Samire tmv
bazen gercek olmadigini dusunuyorum. Insanlar sana her seyi diyor ama sen hic kirici olmuyorsun cok safsin yani temiz kalpli anlaminda. Ustteki yorumuna da cok guldum
@Bilgece niye beni kimse gercek sanmiyor simdi kotu yazan insanlara bende kotu birsey yazsam daha kotu olacam kendimden biliyorum ben zaten buraya kafam rahatlasin diye konusuyorum yoksa kirici birsey yazmam hic rahat olamam ki