• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

@Bilgece kötü niyetle yazmadım yorumumu..konuda zaten ister nick ver ister verme diye geçiyor..sadece benim aklımda o yorumunla bir iz bırakmışsın demekki..yoksa kara leke olarak görme bence..hatırlatma amaçlıda yazılmadı yorum:KK70::KK70::KK70::KK70:.okadar çok geyik yapıyorduk ki geyik topiklerinde orda senden bahsettiğimiz akılma bile gelmiyor yani

ha bide isim vermiyim, mesleğini farklı söyleyip, tuhaf bi konu açıp milleti mesleğiyle ezen bi hatun vardı, geçenlerde bambaşka bi topikte mesleğini bambaşka bişi söyledi :D

Ya yok ben zaten direk anladim SUHAN SUHAN :KK70::KK70: o da oyle kaldi ne yapalim hatalar insanlar icin :KK70: ondan sonra kaale hic almiyorum onu dedin. Olabilir yani ilk izlenim oyle olmustur:KK70:

Evet sıra sende.simdi bu kişi hakkında yazacağım tek kelimeyi dahi burada yorum yapan kimse alınıp da ben miyim demesin, değil.

Şu anda kk da yoksun guya belki de varsın bilmiyorum.uye oldugumdan beri yanıldigim tek kişisin. Sana neler yazmak isterim ancak ban korkusu var :)

@Bilgece hiç kaale almıyorum demedim..bazen yorumlarını okumadan geçiyorum dedim..bu tamamen içsel bi durum yani..çözemediğim bi durum...yazdığını hata olarakta görmüyorum sadece fazla cesur gelmişti yorumun...neyse hakkını helal et yani..kötü niyetli yazmadım tekrar söyleyeyim

parkbyull parkbyull çok severim..çok defa geyiğin dibine vurduğumuz arkadaşım..orjinal..şuan denk gelemesekte sohpetine doyamadığım üyelerden

Ya yok estagfurullah SUHAN SUHAN olabilir. Benim icin de biri var onun yorumlarini hic okumam mesela , ne zamandir girmiyor. Oysa benimle bir seyi yok ama dedigin gibi nedenini bilmedigimiz bir sebep oyle iste :-) :-)

Back