Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
esmaandevardı, bugün ne giydin topiğinde farklı farklı fotolar eklemişti, fake olduğundan şüphe ettik, sonra bdv güzel yorumları oldu, sonra bi gitti, yalan oldu. okadar çok merak ediyorum ki ona ne olduğunu
@Bilgece kötü niyetle yazmadım yorumumu..konuda zaten ister nick ver ister verme diye geçiyor..sadece benim aklımda o yorumunla bir iz bırakmışsın demekki..yoksa kara leke olarak görme bence..hatırlatma amaçlıda yazılmadı yorum.okadar çok geyik yapıyorduk ki geyik topiklerinde orda senden bahsettiğimiz akılma bile gelmiyor yani
Aynen ben de onu cok merak ediyorum Sare Lavinya
kazen onun profiline yazmis telefonla falan gorusen var mi insallah bir hata yapmiyoruzdur diye ama bilemedim.
ha bide isim vermiyim, mesleğini farklı söyleyip, tuhaf bi konu açıp milleti mesleğiyle ezen bi hatun vardı, geçenlerde bambaşka bi topikte mesleğini bambaşka bişi söyledi
Ayy bi de nick vermeden yapayim da nasil olsa anlayacak cogu kisi.
Kocasindan herkesin onunde tokat yiyen, kina sepetini gorumcesi tasidi diye kanli bicakli olan uye ben sana gercekten uzuluyorum. Keske biraz kendine guvensen...
Ya yok ben zaten direk anladim SUHAN
o da oyle kaldi ne yapalim hatalar insanlar icin ondan sonra kaale hic almiyorum onu dedin. Olabilir yani ilk izlenim oyle olmustur
@Bilgece hiç kaale almıyorum demedim..bazen yorumlarını okumadan geçiyorum dedim..bu tamamen içsel bi durum yani..çözemediğim bi durum...yazdığını hata olarakta görmüyorum sadece fazla cesur gelmişti yorumun...neyse hakkını helal et yani..kötü niyetli yazmadım tekrar söyleyeyim
Ya yok estagfurullah SUHAN
olabilir. Benim icin de biri var onun yorumlarini hic okumam mesela , ne zamandir girmiyor. Oysa benimle bir seyi yok ama dedigin gibi nedenini bilmedigimiz bir sebep oyle iste