Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
@miskamber benden bahsettiginizi biliyorum hatta kendi geyik topiginize de yazmissiniz vakti zamaninda gordum. Evet maalesef oyle bir hata yaptim hatta Mune ablaya silinebilir mi diye yalvarmistim ama maalesef silinmedi o da oyle kara bi leke kaldi gitti insan hata yapabilir. Bir yorumla kisinin kalitesi anlasilmaz. Boyle yani
@miskamber ben o yorumu hiç okumadım daha doğrusu cinsel içerikli konulara pek bakmiyorum da duymuştum sanki birilerinden. Gerçi onu normal buldum ben kk da kocam in üstüne çıkıp şunu şunu yapıyorum yazanı okudum o yüzden diğer yorum masum kalıyor bence.
BBayanHicKimse
sagol canim benim icin de sen oylesin. Severim seni. @leylmira ne sen sor ne ben diyeyim tarihte kara bir leke hatirlamak istemedigim ama sutekli hatirlatiyorlar sagolsunlar oyle unutmamaislar yani