• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi çok az kalmış sağlıklı ve hayırlı doğumlardan dilerim sana.ilk hamileyim diye konu açisini hatırlıyorum birisi takmisti niye aldırıyorsun bebeği diye sen ne aldırmasi dedikçe ay kıyma ona diye çıkışıyordu hahahaha :)

debelenenhamambocegi debelenenhamambocegi ni ck merak ediyorum. Daha dogruusu hayat hikayesini. Bir yerde cok agir seyler yasadigini anlatamayacak kadar agir oldugunu yazmisti. Neler yasadi kimbilir, Sukur sifasini vermis Allah, umarim bir daha yasamaz ayni acilari..

o nasıl yapılıyor ben hiç öyle yapmadığım için bilmiyorum ismini mi kopyalayacağım

bir taraflarım kapalı ondan iyi okuyamamışımdır gece 3 e kadar ders çalıştım kafam bin dünya eee herkesin her tarafı açık olmayabilir ne yapalım

@Bilgece tamam böyle mi daha bir şey yazmam bu konuya zaten benim sıkıntılarım boyumu aşmış bir de bilip bilmeden insanı germeye çalışıyorlar şuan gözlerimi açamıyorum dua topiğimizi toplamak listeyi düzenlemek için girdim yoksa biraz daha uyurdum neyse kim ne derse desin bazen bakar kör oluyorum yorgunluktan insanım hayırlı günler sana bilgece kusura bakma arkadaşım bir şey yazmış ona cvp vereyim demiştim konunun başlığına hiç bakmadım bile

Back