• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

natlus77 natlus77 bu o natlus mu bilmem çıkınca etiketledim merak ettiğim bi üye
Gerek cırmaladığı kocası gerekse cırt bırt gelen yılan görümcesini daha bi merak ettim aslında

Bu sitede bir kisinin daha fake oldugunu dusunuyorum. Ozellikle gebelik topiginde. Bence sen ya cok profesyonelsin ya daa baska bir sey :-) konularina hic yazmiyorum. 30 40 sayfayi buluyor ozellikle bdv'de. Fake oldugunu dusundugum icin yazmiyorum. Milleti kandirma bari lutfen..

@Mistik Kedi ve aaynaa aaynaa ders arkadaşlarım, yardımlarını beklediğim ve elimden geldiğincede onlara yardım edeceğim kişiler :)
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BEN DE BURADA KONULARDA YAZIŞTIKLARIM ÇOĞU ARKADAŞLARLA GÖNÜL BAĞI DA KURUYORUM KİMİSİYLE SENİN GİBİ KPSS KİMİ BEBEK İÇİN KİMİ BAZI SIKINTILAR KİMİNİN ÇOĞU DUALAR KADINLAR DERTLERİNİ KONUŞUNCA YA DA YAZINCA DAHA ÇOK RAHATLIYOR BEN YAKIN ARKADAŞLARIMDA VE AKRABALARIMDA GÖREMEDİĞİM YAKINLIĞI BURADA GÖRÜYORUM KPSS ÇALIŞIYORUM DERKEN ELTİMİN BANA GÜLMESİNİ BURADA SİZİNLE YAZIŞIRKEN YA DA DAHA ÇOK DERS ÇALIŞIRKEN UNUTUYORUM RABBİM EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI HAYIRLARLA VERSİN AMA BİR DE ŞU VAR Kİ YİNE BİZE EN BÜYÜK KÖTÜLÜK HEMCİNSLERİMİZDEN OLUYOR

kadesa kadesa ben de eski beni özledim ama artık anayim ana :) son bir ay kaldi. Doğumdan sonra "bebisimin kasinin üstünde çizik var ve ben ağlıyorum" şeklinde aşırı duyarlı anne başlıklarıyla sahalara dönerim :)

Back