Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
SUHAN
hamileyken analar topiğine kaykılıyosun
Sonra lohusalık triplerine giriyosun
Bebeğin gazı şusu busu derken kk ya vakit kalmıyo
İşe dönünce adam akıllı bdv ye dönersin sanırım
Bende böyle oldu
Ya ben baya muhabbete geçtim
Böyle de kapanır mı topik ?
İlk kapandığında yoktum da onca imzadan sonra bi de benim yüzümden gümlemesin topic
nick bildirmeden yorum yapıcam..... çoğu üye tarafından yorumları beğeniliyor anladığım kadarıyla..ama benim muhattaplığım olmadı şu zamana kadar..aklımda kalan tek şey cinsellikle ilgili açılan bi konuda yaptığı yorum hala hafızamda..ağzım açık kalmıştı
@cuteheart ateş ölçme sayfasında tanıdım, iyi ki tanımışım, herkese yardım eden sabırla bıkmadan aynı sorulara cevap veren:) ikinci kez anne olmamda katkısı olan:) kocaman yürekli insan, iyi ki tanımışım seni, dünyanın en güzel gülen kadını
Kışın ne çok konu acti çok dertliydi eşi ailesi koca tarafı hamileydi.bütün hamilegi boyunca sıkıntı çekti doğum yaptı hala devam ediyordu uzun zamandır oda yok
kadesa
waowww hafızalarımıza kazınmış hatun..ben bu yüzden yorumlarını bazen okumadan geçiyorum niyeyse...tabi sonrasında baya farklı bi profil çizmiş anladığım kadarıyla