• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

deadline deadline KilicBaligi KilicBaligi
İşte değişik karakterlerle gelip eğleniyor mu inandırmaya çalışıp başarıp başaramayacağına mı bakıyor sosyal deney mi yoksa tamamen ruh sağlığı bozukluğu mu nedir bilmiyorum da bir an böyle düşündüm :)
Sanki böyle ilginç konular çok sık oldu bu yaz.

Vivid Vivid ne olduysa ekşiye düştükten sonra oldu bence eğlence arayan gençler kendilerini burda buluyor sanki birde haklısın aynı kişiler farklı hesaplarla yazıyor gibi bazı konularda öyle izlenim alıyorum arada değişik yani iyice yalancı çoban hikayesine döndürdüler forumu hangi konu doğru birde onu düşünüyoruz yorum yapmadan:KK64:

Bu arada dr gittim kızlar böbreklerimde sorun olabilirmiş bel kaymam bu kadar ağrı yapıcak vaziyette değilmiş o_O ult. Çekilicek bakalım valla sizle rahat rahat yazışayım diye iğne yaptım kendime çok ağtım var çok :KK51:

Oyy çok gwcmis olsun bibi. İnşallah sifa bulursun. Benim de böbreklerim çok ağrir. Önceden belim ağırir sanardim meğerse bobrekmis. İltihap var bende ondan ağrıyor maalesef. İnşallah tez vakitte iyilesirsin :**

deadline deadline Evet o olaydan sonra arttı gibi.. Bir de bazı şeyler art arda olunca böyle düşündüm bir an artık fakat anlaşılıyor yönetim tarafından çoğunlukla sanırım bir yöntem kullanmıyorlarsa.
Fake demek de çok zor oluyor, ya değilse daha kötü, özellikle konu hassas olunca...

Bibibella Bibibella Çok geçmiş olsun...

@Margarikotin benı gunde bır defa da olsa anlamaz , boncuk gozlu fıstıgımm .. tsk ederımm .. bende de bagımlılık yaptıı bu hatnn :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar: dostsun sen ..
bu aradaa sana benım yaptıgım (yanlıs alıntı sonucu tabı ) nıkler daha bı yakısıyordu degılım nıkotın :D

Back