• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Bibibella Bibibella 15 günüm kaldı kızçe gidiyorum :27: özledim eski muhabbetlerimizi :KK60: iyi iyi ne yapsın namastelerini yolluyor size :D sen nasılsın :KK200:

çık mitliyim hükümet memura zam teklifini açıklamış, 4+4 biz bu müthiş zamanla bütün memurlar kaynana,gorumce,elti kim olursa olsun bize laf çarptığında kendi degerimizi bilmek icin atlariz yatimiza jetimize gideriz bir orman doğa sporları ile cosariz ohh bi güzel stres atarız. o da olmadi aliriz bir Kütüphane kitabın dibine vururuz memurların belalilari bittiniz siz artık korkun bizden!

tisikkirlir hükümet tisikkirlir dün ki aydınlanmaya sebep olan pisikolocik üye

kadesa kadesa :KK53: artık renksiz hayatlarımızı bungee ile süsleyebiliz. Bu zamdan sonra müthiş bir Aydınlanma yaşadık. Sağolsun psikolocik üyemiz de bize katıldı. Artık korksun bizden kaynana görümce elti.
Gardını alsın kocalar ve odunlukları :KK53:

umarım çok şey kaçırmadım geçmiş sayfaları okuyamadım vakit yok bu arada günaydın

Back