Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)
millan az önce aklıma geldi de profilindeki gibi naif tatlı biri gibi gelmiştir hep nedense çok güzel çok zeki birisi olduğunu düşünüyorum
Mune hiç ban yememiş biri olarak neden insanların korktuklarını anlayamayacağım üye arada yorumlarına denk geliyorum adeta anne şevkatiyle ilgisiyle ve sabırıyla yorumlar yapıyor çok kral editörsün mune not umarım ban falan yemem hiç hiçte merak etmiyorum cımbızını munenin
@Bilgece çok zeki bir kadın olduğunu düşünüyorum ayrıca mantıklı yorumlarını takipteyimm
@Bilgece ne demek şu aybal hatun olayını anlamadım sıkıntı olmazsa bir özet geçermisin ya kim ölmüş kim kalmış yada dur bir profile bakayım geleyim ben
@Bilgece okudum ya kafayı sıyırmış herhalde insan nasıl kendisinin ölümü üzerinden dalga geçebilir şizofren falan da olabilir nasıl bir manyaklık dün zaten görünce bir gariplik vardı ama bu kadarını düşünmemiştim teşekkürler
Bide şu kadının nickini neden yanlış yazıp duruyorsunuz ya @ayMALhatun olucak ilk okuduğumda içime bişey oturdu sonra düşündüm ben ölsem eşimin buraya girmek aklınamı gelir Allah aşkına (inş. İlk önce ben ölürüm ) ki hemen bir gün sonra yememiştim yani
Vivid bence birileri sosyal denek olarak görüyor bizi anlaşıp gelmişlerdir onlar her konudan şüphe eder oldum deney mi yapıyorsun diye sorasım var artık
marilyn monroe nerelerdesin tatlım sen yokluğunu arıyorum yorumların falan eksiklik var yani başka platformlarda da yokluğun belli kısacası nerdesin sana bir şarkı armağan ederidm ama şimdi psikolojimizbozulmasın