• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. çıtır ablam benim,senin yerin bende bambaşka:KK200:
@kadesa, parkon parkon , office office , DepresifPolyanna DepresifPolyanna sizleri de çok çok seviyorum.:KK15:
O okypete , _MedceziR_ _MedceziR_ ,@HayyaL canlarım benim:KK15:
hybris hybris im kkya gelemesende face de beraberiz.:KK68:
hunter7 hunter7 kader arkadaşım diyeyim:-)
Carrie Carrie , tolin tolin kk'nın tatlı yaramaz kızları:KK68:
E ehl-i keyf , yercekimli karanfil yercekimli karanfil , Akasya Akasya , K kararsiz_2013 ,@2KediAnnesi , Bibibella Bibibella
Z zxshermine açıklamalı yorumlarını beğeniyorum.
Saraylim Saraylim her yazını zevkle okuyorum ve kızı @sevde_ayrı ayrı seviyorum sizleri.
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ yorumlarını da seni de seviyorum.
sourapple sourapple canımsın.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. tabii ki vazgeçilmezim.
şimdilik bu kadar.ara ara gene yazacağım.

bu arada bizim +40 gurubumuzu tekrar yadediyorum.pek çoğuyla face'de beraberiz zaten.:KK200:

Eses07 Eses07 sana da öpücük veririm ama sonra pembe pancurlu ev, bahçesinde kuçular, ağırlığımca altın, anneme süt hakkı, boy boy bebe, adıma alınmış araba, Miami'de bir yazlık istiyorum:KK70:

:KK15: Bu öpücükten sonra bunların hepsini yapman lazım, artık çok geeeççç:KK70:

Oleeeeeeeyyyyyyyyyyyy. .:rolleyes::KK73:

Müdürüm öpücük attı ya ..:KK72::KK36:

herşey feda olsun güzel annişime.. :KK200:

Back