• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

@HayyaL sabah bir kalktım bildiğin aydınlanmisim eşim bile hatun yüzünde bi aydınlık bi değişik bi şey var dedi düşün

hemen kutsal ittifak uclusunden olan görümcemi aradım artık beni sinirlendiremezsin kizaam dedim de gerçi bende görümce yok ki :KK57:

elti ve kaynana ile de iyi anlasıyorum napcam ben şimdi ya tam da hayatın anlamını bulmusken:KK61:

Bibibella Bibibella canım hoş geldin gel aydinlanmaya ortak ol :KK50:

Dark_Paradise Dark_Paradise hahahahahahhahaaha :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Allah seni ne etmeye kiz. Ben kendim yazdim onu oraya. Zamanin birinde birinden bi sey gormustum buna benzer. Sordum nasil yaptin, ben ne yapsam acaba diye. O da bence bunu yap demisti de oyle o gun bugundur boyle canim. Yoksa kimse vermedi :KK70::KK70:

@BenUgurBocugu seni merak ediyorum. Bi muhabbetimiz yoktu ama biliyorum seni. Ve en son mesajin sanirim kuzeninin kaybolmasiydi. Ne oldu acaba bulundu mu? Ondan sonra hic girmemissin...

Back