• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

SUHAN SUHAN evet avatarında o kulağında küpesi olup sallanan kısa saçlı hatun kişisi Bibibella Bibibella
ben o avatırıyla onu özdeştirirdim meğer benzemiyormuş,gerçektede çok cool sevimli biri ve samimi
doğallığa da çok önem veriyor

themis1990 themis1990 aa öylemi doğru tahmin etmişim demekki..uzun zamandır denk gelmemiştim..bide benim aklımda genelde avatarlar kalıyor nickleri hatırlamakta zorlanıyorum..evet yorumları beni çok eğlendiriyordu

MONNA MONNA kendisini begenirim. Gebe kalmayi cok istiyordu. Rabbim ona nasip etti hayirlisiyla. Mutlu hayirli dogumlar diliyorum kendisine. ( aman alinti yapma monna, yasak ;) )

@Bilgece yerim ben seniii :KK200::KK15: iyi dileklerin çoook mutlu etti beni:21: Allah senin de gönlünde olan ne varsa en kısa zamanda versin sana:KK60:

SUHAN SUHAN çok teşekkürler bende senin mantıklı yorumlar yaptığını düşünüyorum zaman zaman da espirili

Allah kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin bebeğini iyi bir anne olacaksın besbelli

Back