• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Forumda gerçek anlamda hazzetmedigim bana hayatı ,konuları hep yalanmış gibi hatta dikkat çekmek amaçlı açılmış gibi gelen bir tek üye oldu bu zamana kadar. Çok zorlama geliyor bana bu üye nedense. Birgün ortaya çıkacakmış gibi hissediyorum.

İsim vermeden yazayım ahhaha.
Bi üye vardı, hala da var gerçi, ne yazık ki yani.
Bdv'de açtığım konulardan birinde bana üstü kapalı feyk demişti. :rolleyes:
Feyk takıntım ordan kalma. Böyle durduk yere saldırmıştı kadın bana, nasıl bi atarlı ama anlatamam. O zamanlar şikayet edebiliyoz mu bilmiyom tabi, özelden yazıp iddiasının doğru olmadıgını, hakaret etmemesi gerektiğini falan yazmıştım, sonra biraz atışmıştık ama çok gereksiz bi muhabbet olmuştu.
Sonradan öğrendim ki kadının normal hali öyle atarlıymış.
Hala da takılıyo öyle atarlı atarlı.

arada siyasette görüyorum seni ve çok tutarsız buluyorum yorumlarını...verdiğin örnekler ve açıklamalar alakasız ve mantıksız oluyor genelde..öptüm seni burdan:KK15:

KilicBaligi KilicBaligi İntihar psikolojisi "bakalım beni ne kadar seviyorlar, özlenecek miyim, insanları kandırayım" düşüncelerini içermez. Tek düşünce çekilen acıyı sona erdirmektir. Hep kendi ölümünü veya sevdiklerinin ölümünü hayal eden insanların farklı psikolojik sorunları olabilir. Bu kadını tanımıyorum ve bu olaydan sonra tanımak da istemiyorum ama bir sorunu varsa dikkat çekmek arzusundan ibaret olduğunu düşünüyorum. Böyle ucuz hareketler yüzünden ölüm haberini bile fake zanneder hale geldik. Karma diye bir şey varsa umarım bu çirkin oyunun intikamını alır.

Evelynn Evelynn banlıydım ama onu trend konularda görüp çoktan yorum yaptım bile:KK53:

alev alev yanan kızı söndürmüşler ayol sararıp solmuş

inan benim içimden de onun uyumu geçiyordu sen vermeseydin örnek verecektim

benden çok yaşıycan

bogurtlenkusu bogurtlenkusu , bi ara bdv de konulara yorum yaparken sesini kaydedip o sekilde mesaj atiyordun dogru mu hatirliyorum..

Eger karistiriyorsam cok pardon, ama sensen veya her kimse artik sesi o kadar yumusacik gelmisti ki kulagima.. tekrar tekrar dinleyisi geliyordu insaninnn..

Iki olumluma yapar misin benim icin, belki o ses tonuyla hayata daha sıkı tutunurum hı : )

bu konu kapanmamış mıydı:KK64:
vaktim olunca ben de yazacağım inşallah.fırsatım olursa da okuyacağım:KK51:

Makarna aşkına nasıl hatırladın Huy Meselesi Huy Meselesi :KK57:
O zamanlar bdv'de falan yeni yeni takılıyordum, "uzuun uzuun yazmaya ciddi anlamda üşenmek lazım, hadi okuyoruz, okumayı severiz de herkese bu gadan yazı nası yetişir?" telaşına kapılmıştım. Meğersem yasakmış. Gerçi forum kurallarında yazmıyordu, mune de şaşırmıştı galiba, yassah demişti :KK69:

bogurtlenkusu bogurtlenkusu , evet yeni yebi takiliyordun ama ben takipteydim seni.

Ne paylasmis bu kiz diyip tiklayinca anlamistim..

Hatta ve hatya sesimi kaydedip sana cevap verecektim ozelden :D

Back