• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Şimdi yazacağım msji o iki gıcık iki sinir insan yani parkon parkon ve office office kesin üzerlerine alınacaktır ama onlarla hiiic ilgisi yok :KK70:

Isim vermek istemiyorum çünkü övgülerden utandigini anladım. Seni bu topikte tanıdım ilk önce bilgi birikimin ve guzel yazım şeklin ifade gücün dikkatimi çekti sonra bir olayda ki tutumun ve olgun tavrın, olaya yaklaşım biçimin, yorumlayasin beni çok etkiledi.

Aşk mektubu gibi oldu ama :confused: gerçekten hani nerede eski olgun, humanist kk üyeleri dediğim günlerde seni tanıdım. Iyi ki tanımısim. Bence kk için bir degersin.

Çünküm office office 2-3 defa hep benim yorumlarımdan sonra benim yorumumun tam tersi bir seyler yazdı ve nasıl böyle dusunurler ne tuhaf insanlar var falan diye de yazınca bana diyor sanıyordum :D Gıslar kendi kendime gelin guvey olmuşum :D tavşan dağ olayı :D

Samire tmv Samire tmv ben senin fake olduğunu düşünmüyorum samimi geliyor yazdıkların

realde de senin karakterinde olan bir sürü insan tanıyorum o yüzden ütopik gelmiyorsun bana

doğalsın yani eşine karşı aşırı kıskanç ,evhamlı ,takıntılı ,kırılgan,alıngan birisin ve içinde kötülük yok

Dark_Paradise Dark_Paradise yazdıgın 2 mesaja da katılıyorum
sanki kendileri edebiyatcı bide bazısı var işte sen onu kıskanıyon demi kv den eşinden şikayet eden sen degil miydin bak hatta şu konuda şunu yazmışsın vs. ya diyorum canım seninle sorunum yok konu sahibiyle de kv dem le kötüyüm diye tüm kv delerden nefret mi etmem gerekiyor yok anlamıyor
sonra da birisi çıkıp işte sen benim yerimde olmak istiyorsun falan vs. bişeyler söylüyor
tamam zor şeyler yasıyorum ama yerimden memnunum
yani bide bi konuda insnların fikirleri degişebilir sabit fikirli mi olmam lazım illa

Evelynn Evelynn Aslında çok eğlenceliyim :KK73: Konuları ciddiye alıyorum açıkçası vebal almamak için o yüzden empati kurup yazıyorum.. Teşekkür ederim kedi annesi :)

SUHAN SUHAN nick veremem :) ama bulmak zor değil ya :)

Evelynn Evelynn ofis hep böyle gıcıktir tanıdıkça anlayacaksın:KK70:

Bu arada sana bir şey itiraf edeceğim hani oruç ile ilgili bir topik vardı o topikte aynı düşündüğüm bazı arkadaslarimla zıt dusmustum ve sen de zıt olanlar arasındaydın. Sen bazı beğendiğim kişiler şu anda gözümden düştü yazmıştın. Ben çok uzulmustum o an.bana dedi kesin benim o demiştim:KK53: Çünkü ondan önce genelde msjlarimi begeniyordun.

Bak olayı hatırlamıyorsan o kadar uzun msj yazdım bari hatirlamis gibi yap :KK62:

AybalHatun ölmemişsin hatta yazanda eşin değil bizzat senmişsin. Ben dün eşi girmesini istemiyor ondan yazdı diye gecirmiştim içimden,düşüncemden utanmıştım sonra ve ölümle şaka olmaz demiştim ama oluyormuş. Dün inanmayan arkadaslara ithafen yazdığım yorumu geri alıyorum,her zamanki gibi haklı çıktınız. Arkandan ciddi ciddi üzüldük biz,kendi yaraları tekrar kanayanlar oldu ayıp yaptığın.

Bibibella Bibibella , bi dönem avatarındamı desem imzasındamı desem kulağında küpesi sallan bi hatun vardı..eğer o sensen yorumlarını beğeniyordum..nolur sen ol nolurrrrrrrrr:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kadesa kadesa :D:D evet o olayı hatırlıyorum ama öyle dediğimi veya kimi kastettiğimi hatırlamıyorum gıcık gıcık konusmuşum işte gene artık öyle yapmıcam ya:D Üzdüğüm için özür dilerim barışalım :KK15::KK15::KK15:

Bu konuda ne iyi oldu ya herkes herkesle yüzleşiyor yanlış anlamalar kırgınlıklar duzeltiliyor:KK48:

Back