• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

@2KediAnnesi sana önce de demiştim içi dışı bir insanlara maskesiz insanlara

benden hoşlanmasalar aynı düşünce de olmasak bile sinir olamam ben(saçma sapan yorumlar yapan ,yorumları saptılaranlar hariç:KK53: onlara oluyorum) samimiyet çok önemli benim için

neyse aramızdaki yanlış anlaşılma düzeltildi sevindim

senin bir imzan vardı hatta sana söylemiştim o çok fenaydı çok dikkatimi çekerdi:KK70:

KilicBaligi KilicBaligi yaşıyormuş demek bende çok üzülmüş dualar okumuştum hatta eşime söylemiştim o da çok üzülmüştü ölüm beni hep acıtır 32 haftalık bebegim karnımda kalbi durdu ve kaybettim normal dogum yaptım niç göremedim kuzumu kokusunu içime çekemedim 2 ay sonra dedemi kaybettim ölümün şakası olmamalı

Çook çok sevdiğim samimiyetine inandığım pırlanta gibi insanlar:KK200::KK200::nazar:

themis1990 themis1990 çok güzel ve iyi kalpli bir anne ilerde onun gibi bir anne olmayı allah herkese nasip etsin:oops:

LunaDaisies LunaDaisies sevimli,cana yakın,gerçekçi bir pırlanta :KK48:

A ay__060 kardeşlerin en güzeli en nur yüzlüsü:KK16:

@mandaliina canımın içi derdiyle dertlendiğim,derdimle dertlenen güzel insan:KK56:

tr_lelli tr_lelli enerhik,poziitif,nasıl davranıcağını bilen aynı zamanda sevecen fistuk gibi anne:KK68:

yasom7272 yasom7272 forumda gördüğüm en işten dobra hiç ama hiç yapmacık olmayan saf,duru haliyle gönülleri fetheden canım ablam:KK37:

@uzum328 güzel hatun kendüsü kalbide çok temiz :KK60:

Maderzad Maderzad yüzü gibi kalbide tertemiz kardesim benim:KK15:

Acizane kul Acizane kul canım kardeşim sırdaşım,can arkadaşım :KK200:

eylemsevcan eylemsevcan kk da ilk tanıştığım beni hemen içlerine alıp dostluk kuran canım ablam:KK60:
Devamı gelecek....

kadesa kadesa doğru diyorsun büyük ekşınları kaçırmışım

orçun abla olayından beri böyle sansasyonel olay yaşanmamıştı kk de:KK53:

ama bu çok üzücü olmuş tabi içeresinde büyük bir dram var gibi

ne çok şey kaçırmışım sayflar birikmiş çok merak ediyorum kim bulmuş ne olmuş

Back