• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

@Margarikotin imzalarını çok geniş ve göz yorucu buluyorum..hatta yarışma dönemlerinde daha bi yorucu geliyordu..onun dışında yaptığın yarışmalara ciddi anlamda katılımcı oluyordu...siteye katkının çok olduğunu düşünüyorum

amaaaanıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn @aybalHatun

kınamayacağım ama

nası bi vicdan var sizde

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla

o neydi gız :KK57:dedim vallahi konuyu okuyunca

ALLAH tan şimdi okudum sahte olduğunu bilerek yoksa ağlamaktan başıma ağrılar çıkardı sabaha kadar:KK57:

iyki varsınız ya Hoppa

yakalayın HAYINLARI :63:

Uzun süredir zaman ayıramıyorum buraya girer girmez @Bilgece min yorumu görmek beni çok mutlu etti ben, bir insan çok özledim bende seni canım. :* Kadınlar kulübü dendiğinde aklıma ilk gelen sensin inan. :)

Cui Bono Cui Bono O da çok düzgün birisi, onun çok güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum, güçlü kadınlar görmek her zaman beni mutlu eder.

@Bilgece Forumun bana göre en mantıklı hatunlarından, eşi çok şanslı bence onun gibi birine sahip olduğu için :) Her yorumunun altına gözü kapalı imzamı atarım. Çok düzgün birisi. Candır kendisi. çok tatlıdır, bir taneciktir. :)

muzurtilki muzurtilki O da bana göre en mantıklı düşünen yorumlarda bulunan kırırı olmayan bir dille konuşan üyelerden birisi , ayrıca benim dert ortağımdır. Uzun süredir konuşmadık kendisi ile çok tatlıdır kendisi umarım iyidir. :)

KilicBaligi KilicBaligi Çok bilgilidir, bakım konusunda mesleğim olmasına rağmen bence ondan öğreneceğim şeyler var. :) çok duyarlıdır. Özellikle çocuklar konusunda. İyi kalplidir.

elfce92 elfce92 özel mesajın ve duvarın kapalı olduğu için yazamıyorum. seni hep dua topiğinde görüyorum bu yüzden şimdi söylemek istediğimi konuyu dağıtmamak için yazamıyorum.
ama profili fotonu her gördüğümde bunu içimden geçiriyorum
aaaa ne güzel bir profil fotosu, renkleride çok uyumlu, benim profilimede çok yakışırdı keşke benim olsaaaa :KK70:
ismini doğrumu yazıyorum diye profiline baktım resmini değiştirmişsin ama olsun benim içimde kalmadı :KK53:

Back