Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

@2KediAnnesi sana önce de demiştim içi dışı bir insanlara maskesiz insanlara

benden hoşlanmasalar aynı düşünce de olmasak bile sinir olamam ben(saçma sapan yorumlar yapan ,yorumları saptılaranlar hariç onlara oluyorum) samimiyet çok önemli benim için

neyse aramızdaki yanlış anlaşılma düzeltildi sevindim

senin bir imzan vardı hatta sana söylemiştim o çok fenaydı çok dikkatimi çekerdi

KilicBaligi yaşıyormuş demek bende çok üzülmüş dualar okumuştum hatta eşime söylemiştim o da çok üzülmüştü ölüm beni hep acıtır 32 haftalık bebegim karnımda kalbi durdu ve kaybettim normal dogum yaptım niç göremedim kuzumu kokusunu içime çekemedim 2 ay sonra dedemi kaybettim ölümün şakası olmamalı

Çook çok sevdiğim samimiyetine inandığım pırlanta gibi insanlar

themis1990 çok güzel ve iyi kalpli bir anne ilerde onun gibi bir anne olmayı allah herkese nasip etsin

LunaDaisies sevimli,cana yakın,gerçekçi bir pırlanta

A ay__060 kardeşlerin en güzeli en nur yüzlüsü

@mandaliina canımın içi derdiyle dertlendiğim,derdimle dertlenen güzel insan

tr_lelli enerhik,poziitif,nasıl davranıcağını bilen aynı zamanda sevecen fistuk gibi anne

yasom7272 forumda gördüğüm en işten dobra hiç ama hiç yapmacık olmayan saf,duru haliyle gönülleri fetheden canım ablam

@uzum328 güzel hatun kendüsü kalbide çok temiz

Maderzad yüzü gibi kalbide tertemiz kardesim benim

Acizane kul canım kardeşim sırdaşım,can arkadaşım

eylemsevcan kk da ilk tanıştığım beni hemen içlerine alıp dostluk kuran canım ablam
Devamı gelecek....

kadesa doğru diyorsun büyük ekşınları kaçırmışım

orçun abla olayından beri böyle sansasyonel olay yaşanmamıştı kk de

ama bu çok üzücü olmuş tabi içeresinde büyük bir dram var gibi

ne çok şey kaçırmışım sayflar birikmiş çok merak ediyorum kim bulmuş ne olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…