@_asmunikal_ bulanın ellerine sağlık vallahii...inanmamıştım zaten..dün eve gittim bide vicdan azabı çektim niye inanmıyorum diye..sonra eşimin yüzüne baktım uzun uzun anlamadı tabi adam ne boş boş bakıyorsam...içimden küfür etmek geçiyor..günahmı
SUHAN
maalesef elizzsa ile ilgili cok uclu kanitlarim ve celiskilr var. Bu sebeple vefat ettigini dusunmuyorum. Ha belki kanserdi dogru. Ama bence yasiyor. Ve yasasin da zaten. Hani yazmis ya gecer mi bu gunler diyee. Insanin ici oyle ciz ediyor ki kac gun agladim ben buna. Hala aradda bakarim aglarim..
yatın kalkın kızlar şu kkda en şeffafınız benim ayol.. benn cep telimi bile yazdımm.. resimlerim bile var topikimdee ne olacak ayol ..içim dışım kenarım köşem bir benimmm..
@Bilgece ben yaklaşık iki yıl etkisinden çıkamadım onun ...yeni yeni çıktı artık aklımdan..açtığı konulara çok baktım..bayramlıkları evi çocuğu nebileyim çok etkilenmiştim..kanıtların varsa onu bilemem tabi..inş yaşıyordur ..çok çok üzülmüştüm...sanırım antepte yaşıyordu..
Benim arkadas listeme ekledigim arkadaslarin cogu ile temasa gecmis ve alis verisim olmustur
Cok sukur 1 kisi disinda hic yanlis bir arkadasla tanismadim. atine Minikuss Nooption @Margarikotin Kakao ve Ben Zeymer1980 Nevreste yuppe karaca01 Mune
Ve yazmayi unuttugum arkadasim varsa ozur dilerim hafiza biraz sikintili bende
Kin beslemem ama bazi arkadaslari goz ardi etmek zorunda kaldim
Siyaset konusunda kisilige saldiranlari affedemiyrm.
Iyi ki varsin kadinlar kulubu
Saka canm benimkide .Iyi kizsin vesselam arada didissekde dedimya az once kib tutmam operim seni hayvan dostusun zaten nickine bayiliyrm benim kedi fobim var oradan ilk aklima gelen sensin